29.04.11

Pulmad

Täna ei saa vist ei üle ega ümber ühest pulmast, mis uksest ja aknast (st läbi meedia) sisse trügib, isegi nende jaoks, kes põlglikult kogu asja peale nina kirtsutavad. Meie ei saa ka üle ega ümber, et just täna on meie 24.pulma-aastapäev! Nii et palju õnne meile ja kõigile nendele, kes täna oma pulmi või möödunud pulmapäeva tähistavad :)

Kanada võtab Williami ja Kate'i pulmi üsna tõsiselt, kuidas mitte, kui meie potensiaalselt tulevasel riigipeal nii oluline päev käsil on :D

Meie pilt on võetud ühe Eesti "lossi" trepil - Saku mõisa ees. 

10 kommentaari:

  1. Head pulma-aastapäeva!

    VastaKustuta
  2. Kaunist pulma-aastapäeva!

    VastaKustuta
  3. nii, kui telekast Kate'i ja Williamit nägin, soovisin Teile möttes ilusat pulma-aastapäeva. SEST mäletan, et kirjutasid sellest kokkulangevusest.
    Toost Teile, Killuke ja Tom :-)

    VastaKustuta
  4. Ilusat kuninglikku pulma-aastapaeva :)!

    VastaKustuta
  5. Palju onne! Vaga ilus paev pulmaastapaeva tahistamiseks :)

    VastaKustuta
  6. Aitäh kõigile heade soovide eest!

    VastaKustuta
  7. Palju õnne teile!!!!!!

    Ja loodan et äkki leiate kogu perega aega ja tulete Minds eye esilinastusele Gulephis, Galaxy kinos, kell 7 , 5 mai, neljapäev. Tore oleks sinuga ka kohtuda!! :) Ja tüdrukud saavad ka osa minds eyest.hehe :)

    http://mindseyeseries.com/season-one-finale-2/

    Ainult 50 piletit on alles 300ajast.

    VastaKustuta
  8. Aitäh, Annika kutsumast! Olen selle kalendrisse märkinud, kuid pole siiani kindel, kas ikka jõuame tulla... Oleks mu tööpäev natuke lühem ja koht natuke lähemal... Igal juhul loodan, et teil kõik kenasti läheb, isegi kui me seal pole :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)