12.12.11

Valged jõulud


Jõulumuusika teema jätkuks ei saa nimetamata jätta kanadalase Michael Bubléjõulualbumit, milles ta muuhulgas laulab teise kanadalase Shania Twainiga (kuula siin Youtube'is, nii kaua kui need üleval on). Michael Bublé'd on kutsutud kanadalasest Sinatraks ja Shania on see, kes tõi tänu oma eks-abikaasale kantrimuusika "rahvale lähemale" - nii sain enam-vähem tema eluloost aru :) Shaniat ei tarvitse aga "Valgeid jõule" lauldes kohe ära tundagi (eriti kui kuulata teda soolona ;), minu meelest väga kelmikas. Ülejäänute hulgas on veelgi tuntud jõululaulude töötlusi (nagu "All I Want For Christmas", mis MB otsustas sisse laulda palju aeglasemalt kui originaal, hoopis teine feeling :). Nii et ei tasu just oodata klassikat, vaid omapärast lähenemist "äraleierdatud" lugudele. Vahelduseks kõrvale väga mõnus kuulamine!

2 kommentaari:

  1. OI! Buble on vapustavalt hea :D Minu lemmik juba aastaid ja alati kui keegi teinegi endale Buble leiab, siis ma pean takka kiitma.

    VastaKustuta
  2. Olin temast üsna alguses võlutud, kui ta siin nime hakkas tegema. Üllatusin, kas tõesti selline noor mees ei olegi igapäevase popmuusikaga kaasa läinud :D

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)