08.02.12

Moka- ja moelaat küünlapäeval


Tegelikult hoopis naiskorporantide ja ENÜSi koosviibimine, teemaks mood. Ma olen endiselt korp!Filiae Patriae nimekirjas, kuigi pole ammu üritustel käinud. Lihtsalt laste kõrvalt ei jõua/ei taha kuidagi. Aga eriliselt aktiivne ja usin abiesimees Merli suutis mulle augu pähe rääkida, et ikka kohale tulla. Fantastiline töö oli ära tehtud! Oled tubli, Merli :) Ma kirjutasin ka sellest loo, eks ma lingita varsti, ja panen fotosid. Praegu on mul aga väike video toimunust üles riputatud. Endale lubasin, et kui keegi mind kohale tahab kirjutamise eesmärgil, siis esiteks küsin, kas mul on vaba voli kirjutada, või läheb asi tsensuuri alla ;) Kui läheb, siis võivad asjapulgad ise kirjutamistöö ette võtta, kellegi suuvoodriks ei taha ma olla.


2 kommentaari:

  1. Ilusad eesti naised :)
    Väga vahva üritus ja toredasti kokkupandud video!
    Meil ei toimu Filiaes midagi huvitavat, ainult vanainimesed käivad koos külajutte vahetamas. Aga ega virisemine ei aita, tuleb ise midagi organiseerida, et oleks huvitav koos käia.

    VastaKustuta
  2. Tunnistan, et ise pole ammu-ammu aktiivne liige olnud. Ja küünlapäevad olid kunagi täpselt sellised igavad nagu ise kirjutasid. Õnneks on Filiaes ja Amicitias päris palju noori, mitmeid mu endisi õpiliasi Eesti koolist, kes on valmis pisut aktiivsemalt tegutsema. Aga ega see alati kerge pole, sest vanad ei jõua ära rääkida, kuidas ikka asjad pevad olema ja olnud on :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)