06.02.12

Suurepärane kauss ehk SuperBowl

Kui keegi oleks proovinud pühapäeva õhtul ühe keskmise põhja-ameeriklasega kontakteeruda, siis oleks see parasjagu raskusi valmistanud, sest Superbowl on püha üritus, mida vaadatakse nii siin kui sealpool piiri. Maakeeli tähendab see ameerika jalgpalli hooaja viimast võistlust. Kuna mina ameerika jalgpallist suurt midagi aru ei saa, ja siiani pole ka erilist huvi üles näidanud arusaamise suhtes, siis jääb see sündmus minust puudutamata. Paistab, et neid, kes eriti mängust ei huvitu on teisigi, kuid sellest hoolimata istutakse perede või sõpradega teleri ees, ning oodatakase REKLAAME! Sest need reklaamid on erilised, erilised juba sellepärast, et firmad peavad käima välja miljoneid (keskmiselt 3.5miljonit), et oma lühikest reklaamijuppi näidata. Loomulikult pannakse nende tegemisse rohkem sisse, ning püütakse üksteist üle trumbata. Hiljem võib neid reklaame ka eraldi vaadata. Sain minagi lingi sinna. Vaatasin ka nad üle, enamuse ainult lühidalt, ainult ühte tahan siin jagada. Minu meelest on see hästi andekas :)

2 kommentaari:

  1. Poleks arvanudki, et reklaamide vaatamine v6ib omamoodi meelelahutus olla. See reklaam, mille vaatamiseks valja panid, oli t6esti lahedalt tehtud.
    Mina ei saa ka ameerika jalgpallist aru ja rugbyst samuti mitte. Inglismaal ollakse ju rugby hullud. Vaatasime siis pojaga nadalavahetusel pulli parast yhte mangu. No mitte m6hkugi aru ei saanuda, aga naljakas oli. Tahes-tahtmata tulid huulile eestlaste armastatud laulu/tantsu s6nad "sest tuleb yks tants, sest tuleb yks tants, sest tuleb yks vahva puntratants" :)

    Soojade tervitustega!
    Eva

    VastaKustuta
  2. Toredaid reklaame on tegelikult ju vahva vaadata :) Mulle meeldib väga üks ameeriklaste saade, millesse nad korjavad naljakaid reklaamiklippe üle maailma.
    See puntratantsu võrdlus on väga andekas! Just nii võibki seda kirjeldada.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)