21.12.12

Pelikanid


Otse meie ranna juures eriti kedagi peale pisemate lindude silma ei hakanud, kuid kaugemale jalutades, sinna, kust sai kenale rannaribale, peesitasid pelikanid. Muidugi mitte ainult ei peesitanud, vaid võis ka jälgida, kuidas nad "kalastasid". Sain enda arust väga kena seeria ühest linnust, kes veest õhku tõusis :)


Siin need linnud kaljunukile kinnitunud puudel istuvad ning jälgivad ühe silmaga potensiaalseid kõhutäitjaid, st kalasid ning teise silmaga inimesi, et need liiga lähedale ei tuleks.


Ümber selle kaljunuki ronides, jõudsimegi omaette randa. Tõusu ajal polnud just väga kerge mööda kive koperdada, eriti kui need veest libedad olid. Siin on ka pisut näha kuiva perioodi algust, puud on juba kergelt lehti kaotanud. Pelikanid ise istuvad seal kusagil üleval pool, pildiservast väljas :)

2 kommentaari:

  1. Anonüümne22/12/12 03:20

    Hei Saksamaalt!
    Hommikuse tee ja hommikuse pudru joon-söön mina "Hommikutelevisiooni" saatel.
    Tervitused Kanadast sain kätte. Tänud!

    VastaKustuta
  2. Tore, et tervitused ikka kätte jõuavad! Mina peaks aga hommikusööki juba kell 12 öösel alustama, et otseülekandes Hommikutelevisiooniga koos seda teha ;) Muidugi on saateid võimalik ka hiljem üle vaadata, meie õnneks ja rõõmuks.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)