17.12.12

WCkunsti ja muud


Kui me ühel päeval rannast tuppa jõudsime, avanes WCs meil selline imeline pilt. Pidin koha peal otsustama, kas löön natuke tantsu ning imetlen seda kunsti või julgen ikka potikaane üles tõsta :)  Igal juhul, siit üleskutse koduperenaistele, kuidas oma kodu kaunimaks muuta :D


Ka voodi jalutsis olnud tekike oli imeliselt kokku keeratud. Kuna me seda niikuinii ei kasutanud, siis jätsimegi selle just nõnda. Millegipärast otsusasid aga hotelliteenijad, et parem vist ikka see ollus lahti keerata, äkki me sellepärast ei julenud seda endale peale võtta :)


Siin veel üks foto hotellitoast rõdu (ja Toomase) suunas. Kuna otsustasin, et voodid on liiga kitsad kahekesi magamiseks, siis laiutasime kumbki omas :) Pean tunnistama, et imetlusväärselt mõnusad voodid ja hea uni oli mul! Seda ei juhtu just mitte väga tihti hotellides ööbides.


Vaade vannitoa poole, mis oli lahtine, st kraanikausid olid väljas ja voodi tagant on pisut näha mullivanni serva (vanni me ei kasutandki). Klaasseina taga oli suur dushiruum. Paremas seinas oli "baar", kus neli suurt pudelit alkoholi. Aga need olid kavalalt luku taga, et keegi neid niisama kaasa ei viiks vist :) Minust muidugi joojat ei olnud. Kasutasin ainult viina putukahammustusele kompressi tegemiseks. Ma ei tea, kas see tegelikult aitas, aga ma kujutasin ette, et sügelemine läks vähemaks. Tom vist ikka konjakit ikka mekkis :)

Kõige naljakam oli see, et tuppa sisse tulles ja mingil momendil telekat sisse lülitades, õieti proovides lülitada, ei juhtunud midagi! Hmm... raadiokell töötab ju. Katsetasime siis tuledega, kuid needki ei läinud peale! Mis toimub??!!! Kas hotell on tõesti nii uus, et elektrijuhtmed kusagil risti läinud. Ega me mingit lahendust välja ei nuputanudki, isegi mitte minu teoreetikust elektriinsener. Nii palju oli temast kasu, et ta läks uurima, miks meie tuba osaliselt elektrita on. Tuli välja, et peame uksekaardi torkama mingisse teise avasse, kui sisse tuleme. See paneb elektri käima. (Siis tuli küll meelde, et neiu, kelle käest võtme saime, mingit seletust andis, aga ta inglise keel sarnanes rohkem sellele, kes proovib kramplikult rääkida endal kuum kartul suus, nii et pool jutust täiesti arusaamatuks jäi. Aga ta naeratas imearmsasti vähemalt ;)  

Elektri suhtes väga nutikas lahendus, arvasime mõlemad, kuni päev hiljem meie usekaardid enam ei töötanud. Valvelauas maintses kena lokkis peaga neiu, et ma ei tohiks kaarte elektroonika ligi panna, isegi mitte fotoka! Eks ma siis proovisin ettevaatlikum olla, kuni kaart jälle ei töötanud! No kuulge!!! Nüüd oli Tomi kord asja uurima minna. Seekord tunnistas üks pisut lahkem isend, et neil on tõesti uksekaardisüsteemiga mingid probleemid, mille kallal nad töötavad. Nimelt, kui kasutada kaarti elektri sisselülitamiseks, siis võib kaart otsustada ust enam mitte avada :) Nii et vali ise, mis tähtsam on, kas uksest sissepääsemine või valgus :D Siiski ei läinud asi nii hulluks, sest saime veel kolmanda kaardi, mis ainult elektri jaoks mõeldud. Nõnda siis lood selle elektriga ja moodsate süsteemidega!

Aga muidu oli ju kena seal ;) 

2 kommentaari:

  1. Need kaunistused on tavaliselt personali poolt kas tänutäheks juba saadud tipi eest või siis enne lahkumist klientidele meeldetuletuseks, et nad seda teha ei unustaks :P Aga väga andekad on need küll, igal maal või hotellis on oma nipid.

    VastaKustuta
  2. Eks me olime, jah, heldekäelised, vähemalt nende mõistes. Samas olen ma rohkem tuttav "käterätikukunstiga". Sellist tualeti kaunsitamist pole ette tulnud :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)