03.07.13

Kodujuuksur tegutseb jälle ja kui kallis on lõpetamine...


Suure eneseharimise käigus, st Youtube videote vaatamisega, olen nüüd palju osavam juustega mängima. Seekord siis Mari koolilõpusoeng. Ja kuna nii palju juttu on olnud, kui kalliks see lõpetamine läheb, siis lugesin ka kokku kõik vääringud, mis Mari nimel ja heaks kulutasime.

Kingad - internetipoest $60, kuna me ei ole väga poes käijad, siis saime lihtsamalt läbi (kuigi kingad ise on kenad, lausa nahast, nii et tasus pisut rohkem maksta). Kui kleiti kannab, siis saab need ka jalga (sobivad mulle ka ;). Promil olid ka jalas (promi kleidiga ei teagi, mis teha, äkki müüks eBays ära, kuigi ei tea, mida küsida, sest saime nõutud $120 asemel $20 eest ;) Tegelikult üks sõber juba küsis, mis me teeme sellega, kas ei tahaks ära anda. Eks kui aeg sealmaal ja tema tütar ka lõpetab.
Kleit - internetipoest $35, loodetavasti on tal juhust seda uuesti selga panna :D Tema puhul on see tõeline küsimus...
Soeng - tasuta
Meik - peaaegu tasuta, sest pidin talle isikliku ripsmetushi ostma. Loodan, et see tema harva kasutamisega varsti ära ei kuiva :)
Kõrvarõngad ja vöö eBayst - $22 ja $25
Kingitus - $20 aleksandriidiga (mitte päris) hõbedast kõrvarõngad
Lilled - $17, kuigi need oleks võinud rahumeeli välja jätta, sest seda kommet siin eriti pole.

Ja ongi kõik. Ma arvan, et kokkuvõttes päris soodsalt. Oleks ju veelgi lihtsamalt võinud läbi ajada, kui kodus oleks pidulikuks sündmuseks rõivaid olnud. Aga ei olnud, sest ega siin neid nii tihti vaja ei lähe. Ja muidugi on hea, kui on vähenõudlikud lapsed :D Ei ole väga viisakas kiita oma lapsi, aga pean ütlema, et selles suhtes on meil küll vedanud. Nad ei ole kunagi mingite moevooludega kaasa läinud või sõpradest end lasknud mõjutada (eriti Mari muidugi) ja kui midagi isegi on tahetud, siis ega nad nii kergesti neid asju saanud ka pole või on üldse ilma jäänud. Mari ütles mulle hiljuti, et oleme talle kannatlikkust õpetanud ;)


2 kommentaari:

  1. Jälle väga ilus ja omapärane kleit ja vöö.

    VastaKustuta
  2. Kogu Mari komplekt on super! Talle nii sobib see kleit! :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)