10.01.15

Karatetüdrukud


Peale viietunnist karatemaratoni oli neil veel jaksu korraks välja hüpata ja mulle poseerida :)  Õues on endiselt üsna külm -10, tuulefaktoriga -21. Aga nad on ju kanged tüdrukud. Pealegi sobivad nad ju hästi oma gides valge lume peale :) Tuletab meelde korda, kui ema meile rääkis, kuidas ta lapsena lume peal palja jalu jooksis. Pidin siis väikese tüdrukuna selle ka järele proovima. Päris külm oli :D  Minu neiud tunnistasid, et jalgadel hakkas, jah, pisut jahe. Täna tähistab nende dojo kagami birakit ehk uue aasta sissejuhatamist. 

2 kommentaari:

  1. Selline värgens tulli miilde, et ommal aal olli Tartu liinan üts vanamiis, kiä käi esiki talvel kõva pakasega pallajalu. Ei tiiäki nüit, kas om viil elävide kirjan.

    A teisalt, mu endä provva om joba aastait arrastanu' külmä veega karastamist. Olgu vällän kasvai -25. Asi om esiki meite katele tsurale külge jäänü'. Näile om nakanu' kangede lõbu pakkuma sannaleilist tullen õkva lumeange karata. Isi olle' vähä tagasioidligumb, istu kõrrass sannatii viiren ollevade lumevaalu, nii et peräst om sääl mõnus anatoomiline "tugitool" :)

    VastaKustuta
  2. Palja jalu lumel kõndijaid ma Tartu-ajast eriti ei mäleta :)
    Imetlen kõiki usinaid, kes külma vett ei karda. Samas eks me vana saunarhavana armastanud iga ilmaga kuumast saunast välja hüpata. Ja siin kaugelgi maal on nii mõnigi eesti juurtega inimesehakatis pareama puudumisel lumehange hüpanud. Ainult mind sealt küll ei leia, jätan selle lõbu teistele :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)