06.06.23

Uus tee

Kui nüüd keegi juhtus mu eelmist postitust lugema, siis pean tunnistama, et sõime oma sõnu. Täna teevad mehed ikka meile uue tee. Toomas sattus jooksma minnes kokku sellesama iirlasega, kellega enne kõneles, ning see ütles, mine uuri teiste käest, mis nad nende tööst arvavad. Meie rajoonis olid nad juba vist nelja juures toimetanud. Minu kaasa on selline, kes siis julgelt asja uurima läks. Kõige suuremaks murekohaks oli küsimus, kas nad teevad ikka lubatud raha eest asja ära või keeravad käkki. Tundus, et probleeme vähemalt selles osas kellelgi ei tekkinud. Ühe puhul pahandas mees, kuidas küll uus asfalt vana peale läks. 

Mina olin esialgu ikka vastu, sest mõtlesin kõike pikemas perspektiivis. Sest kvaliteedi osas oli meil niikuinii kahtlusi. Ja ega enne aastat ei tarvitse midagi välja paistma hakatagi. Aga.. Mari ja Toomas vaatasid hoopis tulevikku. Toomasel on ju ikka idee, et tee võiks katta hoopis kiviplaatidega. Ja seda täiesti ise tehes. Meie tutvusrinkonnas on vähemalt üks, kes sellega hakkama saanud. Meil on lihtsalt siiani aega nappinud, ja seda maad on ka parasjagu, millega peaks tegelema. Peale tööd oled ikka nõnda väsinud, et tahaks natuke puhata. Kui siis puhkus tuleb, võtab vähemalt Toomas sihi kohe Eestisse. Ja vaevalt et meist, tüdurkutest, väga head asja saab. Kui just korralikult välja ei õpetata :D

Niisiis jõudsime ühiselt otsusele, et las nad siis teevad ära. Saame vähemalt natukeseks ajaks väga soodsalt tee korda. Kuigi nad ise lubasid suure suuga 10 aastat garantiid. Me lasime taolise jutu kohe kõrvast mööda. Ükskõik, kuidas see ka siis lagunema hakkab, pole ta ikka nii hullus olukorras kui praegu :)

Kokkuvõttes ütleks, et tee paistab päris kena. Aga samas, ma ei soovita kellelgi uksele koputanud asjapulkade jutuga kaasa minna. Kui just endal sügavamat tagamõtet pole. Oh, ja veel ühe väga hea nipina võib kogu süü, miks sa nõus pole, oma kurja abikaasa kaela ajada :D Me mõlemad mängime vajadusel seda rolli väga hästi ;-)

Toomase vaatenurgast siin.

Esimene pilt illustratiivne, Toronto tänavast. Teine aga töömeestest, kellest osa kindlasti mingist hispaaniakeelsest riigist (ma ei julgenud kurja naisena nende käest uurida, millisest). Ning, jah, mul on ikka jõulukroon üleval, sest ma ei ole veel näinud ettekirjutust, et nõnda ei tohi teha, pealegi on see ju nii ilus ;-) Kolmas foto aga juba valmis teest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)