24.09.23

Ainult 18?

Kas ma peaksin pisut muretsema, sest riietusevalikul määras "tark" internet mu vanuseks 18. Huvitav, et pikkuse pani ta üsna päris täppi :-) Tüdrukud arvasid, et mis tähtsust sel on, milliseid riideid ma kannan. Peaasi, et ma ise rahul olen. Ma kaldun väga mugavuse poole, kuigi ma polnud kindlasti varem selline. Nüüd on mul lihtsalt hea meel, et ei pea kontoritöö peale mõtlema, kas ikka sobib või ei sobi midagi selga panna :D Kontsakingi polegi mul enam ammu olemas (kunagi veel oli, mis läksid siis kord aastas jõulupeol kasutusse ;-) Jah, ma olen väga igav inimene, sest muudest pidudest käisin suure kaarega mööda. Ainult kokkusaamised sõpradega sobisid, ning seal ei vaadanud keegi mis kellelgi täpselt seljas on, välja arvatud kui oli Halloween). Peale oma jalalaba kondi murdmist ei taha õieti isegi madalat kontsa kanda, rääkimata üldse kingadest. Mis tegelikult midagi ei tähenda, sest ebatasasel pinnasel võib ükskõik millise jalanõuga midagi ära väänata või murda (mõlemad läbi proovitud).

Ühes osas olen küll vanamoodne, või ma ei teagi mis "moodne". Sest mulle ei meeldi üldse see suurte prillide trend. Samas mäletan oma noorusajast, et mida suurem seda uhkem, ja kui kurb ma olin, et prillipoe valik üsna kehvavõitu. Nüüd olen kurb, et ainult suured raamid vaatavad vastu. Nõustun väga prillisepaga, kes hiljuti kirjutas, kuidas ootab, et see mood kaoks. Tema näeb iga päev inimesi, kes tulevad kurtma, kuidas prillid vajuvad, või on kuidagi ebamugavalt põskedel. Seda eriti, kui raamid koos klaasidega raskemat sorti. Mina muidugi virisen lihtsalt niisama :D

Fotol on minu valitud riidetükid. Samas pean ütlema, et need lihtsalt olid kõige normaalsemad minu jaoks, teised paistsid väga imelikud või hoopis sellised, mida ma tõesti ei kannaks. Pane otsingusse: pick an outfit and we'll guess your age. Ning have fun! Vahel võib ju ;-) Iseasi, kas kõik täppi pannakse, aga samas on huvitav sisevaade endasse, ning siis muidugi ka see, mida trendikaks peetakse. Päris elus võib minu vanuses küll juba silmi keerutada ja imestada, mida küll noored kannavad :D

3 kommentaari:

  1. See ei ole võimalik :) :) sa ei usu, aga ma päriselt ka üritasin terve nädalavahetuse leida õiget märksõna, et jõuda mingite riidesoovitusteni :) :)
    Mul on vaja minna messile ja kuna sealne riietus erineb mu igapäevasest, siis ongi taas, et 2 x aastas peksan pead vastu seina et välja mõelda, mida selga panna.
    Sinu soovitatu, pole päris see, mida ma otsin, aga abiks natuke ikka.
    Mul oleks vaja sellist, kus saaksin sisestada oma mõõdud + nn kohustuslikud elemendid ( nt kingad ei tule kõne allagi) + stiili ( smart casual, veenev)+ vanuse = ja väljund oleks soovitus.
    Tundub uskumatu, et keegi pole siiani sellist äppi leiutanud :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Huvitav idee, sihuke äpp võiks kõvasti sisse tuua. Sa pane oma pea mõne IT guruga kokku, anna ideid, tema kirjutab skripti.

      Kustuta
    2. Vaatasin, et mingid äpid isegi on. Aga tunduvad liiga keerulised, sest tahavad minu garderoobi näha. Kas nad siis ka sealt midagi soovitada oskvad, on iseküsimus. Hea mõte tõesti!

      Kustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)