18.09.23

Meenutusi suvisest Tallinnast


Jõudsin viimaks nii kaugele, et vaatasin veel vanu videolõikusid üle ja panin nad kokku. Mulle on alati meeldinud pildistada, aga nüüd olen rohkem hakanud videotega mängima. Sest kõik on hirmus lihtsaks tehtud. Saab lausa telefonil toimetada. Kuigi mul on ju ikka olemas mu arvuti videotöötlusprogrammid. Mis kohati ehk lubavad natuke rohkem, aga kuidagi kergem on "miniarvutit" kasutada, kus failid juba olemas.

Siin siis üks video vanalinnast ja Rotermanni kvartalist ja Merimetsa linnaosast. Viimane on õieti väga kena. Mulle meeldiks seal elada, sest meri on nii lähedal. Ja ranna ääres on lausa pargid jalutamiseks (ainult vetikad võivad endast vahel päris ninakalt märku anda). Õismäelt mööda Paldiskit linna sõites, püüdsin hetki, kui meri puude vahelt paistis. Mul ikka palju tugevam tõmme mere poole. Mäed jätavad mind väga külmaks. Pigem on hirmutavad ja masendavad, kui neid liiga palju on. Mul on vaja avarust ;-)

5 kommentaari:

  1. Anonüümne19/9/23 04:07

    Mulle nii meeldivad alati su videod ja montaazid, aga seekord ei suutnud vaadata, sest silmadel hakkas valus. Ära pahanda, aga tahaksin märkida, et Sinu telefoni kaamera ei kannata nii kiiret liigutamist - ei fokuseeri ära.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh kaasa mõtlemast. Tundub, et probleem on hoopis programmis, kus kaadrite arv minutis liiga väike :-/ Õnneks sain muuta, aga selle videoga pole enam midagi teha.

      Kustuta
  2. Video meenutas, et tegelikult on Tallinn väga ilus linn. Kipume seda mõnikord ära unustama, argipäev veab kardina ette.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tallinn on tõesti ilus linn. Sattusin hiljuti ühe video peale, milles üks maailmarändur just sama ütles. Ta oli juba mimteid Euroopa linnu külastanud. Aga eks ta tõsi ole ka, kui elada seal, siis pole justkui aega ümbrusele tähelepanu pöörata ;-)

      Kustuta
  3. See video kipub jah hüplema, hakkab silmadele suurel ekraanil. Väikesel ei sega nii palju aga siis ei näe detaile.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)