07.10.07

Sügis


Kui sügis ise kohale ei tule, siis peame seda otsima minema. Olime eile paaritunnitee kaugusel põhjas Blue Mountain'il. Kirke küll muretses, lund pole, miks me läheme suusamäele, kui siis uduse ja vihmase ilmaga mäed nähtavale ilmusid, siis arvasin, näete lumi on maas, saame ikka suusarajale - udu tekitas puude vahele valged jooned.

Tegelikult olime taas kord seal, et osa saada nende süigisfestivalist. Samas toimub ka 'ski and snowboard swap', kuhu inimesed oma suuski toovad müügiks. Tavaliste meeletute hindade asemel võid väga soodsalt endale uued suusad muretseda. Kuna me ei aja taga viimaseid mudeleid, siis sobib see meile imehästi. Seekord oli vaja uued suusad Marile, kes aina pikkust viskab. Kahjuks avastasime kohalejõudes, et suuskade müük on viidud lähedale linnakesse. Jäime siiski natukeseks kohale, enne kui sinna uude kohta tagasi sõitsime.

Lapsed said suuri seebimulle teha, paitada sisalikke ja madusid (mulle meeldis huvitav Austraalia sisalik, kelle keha valge ja keel sinine!). Üks teadlane tegi põnevaid katseid - kõige meeldejäävamaks oli toore muna pudelisse saamine ja siis jälle välja võlumine. Tüdrukud said teha väikesed põrkavad pallid, süüa õunu, juua õunasiidrit. Kuulasime muusikat ning loomulikult ei saanud me mööda minna "Beavertails" söögikohast, kus pakutakse õlis praetud tainast, millel koprasaba kuju ning mille peale võib lasta suhkrut/kaneeli (meie valik), shokolaadi, õunamoosi, juustu jne. panna. Pildil ongi mu tüdrukud koos Hannaga (kes meil ööd oli) maiustamas. Nii proovitakse jäljendada kunagiste Ameerika pioneeride toitumisviisi, kes pidid lõkke peal leidma viisi, kuidas endale saia küpsetada.

Pühapäeval pidi olema veel õunakoogi võistlus, kõrvitsa voolimine. Tore, et selliseid asju korraldatakse!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)