21.09.08

Lõbustuspargis

Meie värskelt koolitööd alustanud teisipäevaõhtune kool tegi uue õppeaasta puhul ekskursiooni lõbustusparki - Canada's Wonderland'i. Tegelikult oli küll see käik juba kevadel ette lubatud, sest pargis avati üks väga uhke sõit - Behemoth, mille pikkus üle pooleteist kilomeetri ja mis pole just nõrganärvilistele mõeldud.

See suur kunstlik mägi, mille järgi lõbustuspark tihtipeale ära tuntakse, peidab endas samuti toredat sõitu!


Kui olede veel selline pisut lühemat kasvu, tuleb ära käia tähtsa posti juures, kus mõõdetakse pikkust ning käe ümber pannakse vastavat värvi pael. Iga sõidu juures on ära märgitud, mis värvi paelaga peale saab. Pildi peal tundub Kirke lilla pikkusega, kuid tegelikult on ta siiski juba järgmise värvi peal, mis lubab juba peaaegu kõigi sõitude peale. See muidugi ei tähenda, et alati ka vastavat soovi oleks :).

Mõned pildid lõbusõitudest.


Mida ilusam on ilm, seda rohkem on muidugi inimesi kohal ja järjekorrad vahel lõpmatult pikad. Eile ulatusid soojapügalad 26 kraadini! Kõige ideaalsem on ilm, mis ähvardab suurte vihmapilvedega ja on soe, kuid vihma lõpuks ei sajagi alla! Ainult raske on sellist tabada, sest kes tahab vihmaga väga riskida. Suvel on park avatud iga päev, sügisel ainult nädalavahetustel. Mina ei oska seda lõbustusparki millegagi võrrelda, sest kunagised Eesti omad ei anna ühe õige mõõtu välja. Lapsed on olnud Helsingis, kuid arvasid, et Toronto oma on palju parem.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)