10.09.08

Eesti reisi järelmõtteid


Meie reis läks väga kenasti. Vihmasadu Eestis nuttis meiega kaasa, et lahkuma pidime... Õhtul suutsime end kodus umbes kella üheksani üleval hoida, siis kukkusime ära. Öösel kella kolme ajal (kui Eestis kell 10 oli), ärkasime, kuid õnneks tuli uni tagasi ning saime veel ikka mõne tunni tudida. Loodetavasti läheb seekord õigesse rütmi tagasiminek kergemini!

Ma ei ole käinud Eestis tagasi väga tihti, kuid iga korraga tunnen end üha rohkem kodusemalt, enam ei ole need muutused nii meeletult suured ja elu on kuidagi palju rahulikumaks läinud, vähemalt väliselt. Seekord oli mul peaaegu selline sisemine rahulolu, nagu poleks siit ära olnudki ja pole kordagi mõelnud, miks ma siia üldse oma nägu näitan või soovinud kiiresti-kiiresti tagasi...

Jäin lausa mõtlema selle üle ning viimaks nuputasin välja, et kõik need blogijad, kes usinalt Eestis arvutinuppe klõbistavad ja kelle lugusid mina kaugel üle ookeani viimase aasta jooksul olen lugenud, on toonud sünnimaa elu palju lähemale. Suur aitäh teile! Lihtsalt uudiste jälgimine ning raadiosaadete kuulamine ei anna nii hästi edasi elu tavapoolt, mis mulle tegelikult palju olulisem on, kuna mõtted kisuvad kangesti tagasi Eestisse.

Sain päris paljudega kokku, kuigi mitte kõigiga, kellega oleks tahtnud...


Olin palju koos õega, keda näen imeharva; püüdsin ikka emaga aega veeta, kuigi ilmselt mitte nii palju, kui tallegi oleks meeldinud. Sain vähemalt pisut oma abi kapi lammutamisel osutada:). Imeline oli, et mõned mu head sõbrad võtsid vaevaks Tallinnasse tulla! Olen ikka mugav küll... aga aeg lendab siin
mingil põhjusel lausa topeltkiirusega, ei raatsi seda sõitmise peale kulutada! Aitäh kõigile, peatse kohtumiseni!

4 kommentaari:

  1. Lahkumine on alati kurb, olgui see siis kust tahes.
    Tore, et kenasti koju jõudsite :)
    Pikk reis on vist väga väsitav ja nürimeelne. Ei ole ise nii pikalt reisinud, ei oska öelda, aga arvan :)

    VastaKustuta
  2. Anonüümne11/9/08 06:56

    Kena,et ilusti koju jõudsite aga kõige tähtsam,kas te Sepu võtsite kaasa ja kuidas talle reis meeldis :)

    VastaKustuta
  3. tore kuulda, et ilusti kodus olete! meie kohtumine jäi siis järgmiseks korraks ilmselt.:)
    mul on tõsiselt kahju, et ma nii hilja ärkasin, ja siis juba september käes oli. september on mulle aastas kõige raskem kuu. ma olen esimesed nädalad uue õppeaasta algusest alati nii lääbakil, et lihtsalt ei suuda midagi arukat mõelda ega teha.
    loen siis teie tegemistest siit edasi ja ehk saame kokku mõnel järgmisel korral. :)

    VastaKustuta
  4. pikk reis on tõesti nüristav, kokku võttis umbes 13 tundi sellest hetkest kui kohvritega teele asusime kuni need oma koduuksest sisse tassisime. õnneks ei olnud seekord liiga pikka ootamist helsingis, kus toronto lennukile ümber istusime.

    tagasivaates on kahju küll, et nii mõnegagi jäi kokku saamata; aga eks järgmisel korral kindlasti! (proovin varem teada anda)

    ja väike elavandi-sepu on meil kenasti kaasas. sellele pandi lennukis kenasti isegi kõrvaklappe pähe, et temagi vaadatavast filmist osa saaks :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)