21.04.10

Korrutustabel

Minu lastel on korrutustabelid selged, kui aga õppimine käis, siis leidsin ühe toreda programmi, mis teeb numbri-saladustega tuttavaks saamise hästi toredaks!

Timez Attack on arvutimäng, milles edasisaamiseks peab korrutamisküsimustele vigadeta vastama. Nad pakuvad kõigile tasuta versiooni. Raha tuleks käia välja, kui tahad muuta mitmekesisemaks erinevaid kohti, millest mängija peab läbi minema. Mina ei ostnud kunagi midagi juurde (tol ajal oli vist neid ainult 2 või 3 versiooni, nüüd 4), sest lapsed said korrutamise enne selgeks!

Huvitav on see, et koolis nõutakse korrutamist 12neni! Mina õppisin alguses ikka 10 tabelit selgeks, alles vanemast peast pidi vist natuke rohkem teadma.
TFUKCUDN

4 kommentaari:

  1. Anonüümne22/4/10 03:41

    Mul tuleb jah kooliajast meelde, et kusagil algklassides sai korrutustabel 10-ni pähe õpitud, aga see oli vist 7. või siis 8. klassis, kui meie matemaatikaõpetaja käskis meil 11 ja ka 12 tabeli pähe õppida ning lisaks veel arvu korrutamise iseendaga kuni 20-ni (13*13; 14*14; jne.) Sellest oli tõesti palju kasu, sest kalkulaatorid alles hakkasid siis müügile tulema. -K-

    VastaKustuta
  2. See info on mu jaoks nagu tellitult. Aitäh!

    VastaKustuta
  3. Hmm, mõtlesin ka, et tõmban endale selle tasuta versiooni, kuid... Mul ei lähegi see käima. St valikus olevate riikide hulgas Eestit pole ... Huuvitav, kas see tõesti igas riigis ei toimigi? Või tegin midagi valesti...

    VastaKustuta
  4. Ehh, sry, ära vaevu vastama! Olin pisut juhm... :-D tegelesin enne vaid online versiooniga. Lõpuks taipasin, et on olemas ka local version ;-) Aitäh. Provisin läbi ja õhtul saab plix tegutseda.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)