18.04.10

Toronto Eesti Maja peolt

Sain viimaks video üles, mis Tom eelmisel laupäeval Eesti Maja peolt pisut väriseva käega salvestas. Laulavad Peeter Kopvillem oma laste Leiki ja Keilaga, kitarril Eric Soostar. Muide eelmise postituse vanapaar on juhtumisi tüdrukute vanaema-vanaisa.

Peeter on Kanada poliitilise ajakirja MacLeans toimetaja, oli 90ndatel Münchenis Raadio Vaba Euroopa Eesti osakonna direktor ja muusikat teeb kindlasti oma isa Olafi mõjutusel. Ta töötas kunagi muusikuna, kuid sattus siis hoopis ajakirjandusse. Tütardel on minu meelest kena hääl, kuigi nad seda just profina ei kasuta. Nagu juba kord nimetasin, meeldivad mulle väga nende laulud! Isegi kui ma olen siinses eestlaste ühiskkonnas päris uustulnuk ning pole neid just palju kuulnud. Muidugi soojendab südant, kui näen oma endisi õpilasi nii kenasti esinemas! Ma ei ole vist päris erapooletu :D



Ja Olaf Kovillemi laul, mille leidsin Youtube'ist (siit leiab neid veel, kus on huvitav valik Georg Otsa ja Artur Rinne kõrval :)



Eesti Maja juubeliks on lisaks olemas veel üks pikem pildimeenutuste video maja ajaloost. Mina olen vähemalt kahe peale sattunud :) - muidugi panga omale ja millegipärast ka kindlustuse/konsulaadi pildile - proovisin meenutada, millega seoses, kuid meelde ei tulegi!

2 kommentaari:

  1. Meie lemmikud ka :) Isegi plaadi saime endale.
    Tänaseks veel üks hea uudis selgunud, nimelt tuleb Peeter Kopvillem Jaanipäeval Lättemäele. Kohe üks mure murtud, kus Jaani pidada :)

    VastaKustuta
  2. Väga mõnus esitlus! Kuulasin kohe mõnuga :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)