29.12.10

Lindt shokolaad


Lindt shokolaad on kindlasti üks mu lemmikutest, (kui jätta head Eesti marmelaadikommid ja Merekivikesed kõrvale). Tegelikult pole ma just suur shokohoolik, kuid aegajalt tekib kange tahtmine kasvõi terve shokolaaditahvel kui leivakäär nahka pista :D Hiljuti kuuldud uudise taustal, et kakao  hind hakkab võistlema kaaviari omaga, on vist viimane aeg oma shokolaadihimu täis süüa :)


Täpselt nädal aega tagasi jäi mulle silma, et Lindti poest toimub suur kesköö müük - Midnight Madness Sale - just parasjagu enne jõule, olid uksed ühel päeval kella 12ni valla. Mul polnud mingit probleemi oma suurem laps kaasa meelitada, hoolimata sellest et ta oli just kaks tundi korralikult karate trenni teinud. Poe juurde jõudsime umbes pooleüheteistkümneks. Rahvast ei olnud just murdu, aga parasjagu.

Kohe uksel tervitas meid üks tumedanahaline rõõmsameelne naine, endal käes suur korv komme, mida ta siis külastajatele pakkus. Proovisime Mariga kahte erinevat, ning vaimustusime ühest! Naine nägi muidugi meie vaimustust ning ruttas kärmelt meie jaoks õiget pakikest tooma :) Valik on seal poes tõesti suur, hea, kui saab maitsta, mis tegelikult meeldib. Hiljem tuli üks teine lahke korvikandja meile kommi pakkuma. Püüdsime viisakad olla ning seletada, et oleme juba saanud kommi, kuid tema soovitas siis näiteks homseks üks taskusse torgata :)

Koju sõitsime mitme kommikotikesega, mille eest maksime vaid poole hinna! Nii et nüüd on hea nende kallal mõnusalt maiustada.

4 kommentaari:

  1. Merekivikesed on veerenud kahjuks kaasa koos üldise Kalevi allakäiguga. Ma ei tea, mida nad glasuuri retseptis või tehnoloogias muutnud on, aga need kommid ei maitse mulle enam. Kuidagi nätske ja veider värk.

    Aga Lindt on tegija, laulupäkapikud kinkisid mulle suure karbi :)

    VastaKustuta
  2. Lindti poodi läheks minagi kohe väga sügavale sisse :)
    Merekiviste osas lagritsaga nõus, pole enam see maitse, nagu kõigil muudel Kalevi kommidel. Mingite essentsidega on maitse rikutud pluss tekstuur teine.

    VastaKustuta
  3. Mina oma alaliselt kahtlustava ja küünilise loomuga kipun arvama, et see pool hinda Lindti esinduspoes osutus kahekordseks kui tavapoes müüdava sama produktiga võrrelda :)

    P.S. Seejuures ei oma ma mingit salajast infot, mida võiks sugulussidemete põhjal ette kujutada :)

    VastaKustuta
  4. Hehee, mul oli viimast märkust lugeda kuidagi väga soe ja kodune :D

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)