21.12.10

Parim kompliment: sul on ilusad huuled

Sattusin juhtumisi autoga Eesti Maja poole sõites kuulama raadiost lühikest ülevaadet, millised kiitused kõige enam naistele meeldivad.  Badoo on portaal, mis ühendab sarnaste huvidega inimesi üle maailma. Hiljuti tegid nad uurimuse komplimentide kohta, mis mõjutab kõige positiivsemalt naisterahvast. Ning võitjaks tuli just huulte kiitus, kuigi kõige enam osatakse kiita kauneid silmi.

Aga asi pole sugugi nii lihtne. Erinevates maades on erinevad kiitused hinnas.

Kanada: kiida nahka (ilmselt tänu sellele, et siin talvel nii kuiv on ja me peame palju vaeva nägema, kuidas kestendavat nahak peita :) Sama kiitus kõlbab ka sakslaste jaoks
USA, Prantsusmaa, Itaalia, Brasiilia (ka Euroopa): kiida head riietumisstiili
UK: jalad
Hispaania, Lõuna-Ameerika: juuksed
Portugal, Holland: kõrvad
Rootsi: figuur
Venemaa: nina
Türgi: jalad
Poola:
käsivarred


Miks aga huuled nii oluliseks osutusid... Naiste jaoks on see ootamatu ja julge lähenemine. Näitab, et mehel on initsiatiivi ja ta pole wishy-washy! Nii et julgelt aga huulepulgad kätte, et oma kaunimat kehaosa veelgi kaunimaks muuta :) Küsisin oma teismelisest tütre käest, milline kompliment talle meeldiks. Ja ta nimetas silmi! Ise pean tunnistama, et kuigi ma värvin hoolsalt silmi, siis huuled on väga harva värvi alla peidetud. Nii et silmad on ikka olulised minugi jaoks. 

Samas tegi alles hiljuti üks Avoni müüjatest komplimendi minu näonaha kohta (väga kanadalik, tuleb välja :). Ta muidugi uuris, mida ma kasutan. Pidin tunnistama, et peale seebi ja vee mitte midagi ning vahel mingit kreemi, kui nahk väga kuivaks läheb! Naine vaatas mind väga kahtlustavalt ning pidi siis kiiresti nimetama, kui tähtis siiski midagi kasutada on, arvestades, et me ei lähe sugugi nooremaks vaid ikka vanemaks. Mul jäid siiski kreemid tema käest ostamata ning kasutan edasi Aveeno kreemi, mis kaerahelvestega rikastatud. 

1 kommentaar:

  1. Veatu nahk on suur õnnistus. Mida vanemaks saad, seda rohkem oskad seda hinnata.
    Et britid kiidavad kõigepealt jalgu, on tõsi küll :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)