01.04.11

Aprill!!!!!


Kui paljud on proovinud Google Motionit. Mina juba harjutan erinevaid liigutusi :) Aprillinalju pole just kuhjaga olnud, kuid mõned ikka. Hommikul tuli Kirke oiates minu juurde. Tal pidi hirmus paha olema, peaaegu et oksendab. Kuna eile polnud ta just kõige paremas vormis, siis muidugi langesin kohe lõksu. Järgmisel hetkel teatas ta juba suure laia naeratusega: April fools!

Arutasime siis, kuidas oleksime juba vara hommikul võinud isa ninapidi vedada. Kõige lihtsam oleks muidugi ta üles ajada olnud, hulga varem vajalikust, kuid meist polnud kedagi, kes oleks viitsinud üles tõusta :) Enne äraminekut panid aga lapsed uksele sildi: Unustasime võtmed! Oleme tagaaias! Kirke oli enne isa kodus ning jäi hiirvaikseks, kui kuulis kobistamist ukse taga. Tom oli siis tükk aega Kirket otsinud ja kui Mari koju jõudis viimaks ikka Mari soovitusel tuppa läinud, kus Kirke loomulikult veelgi laiema naeratusega kui hommikul teda tervitas :D


Mari rääkis ka, mis nad koolis olid teinud sõbranna emale. Ema oli lastele öelnud, et kool jääb ära, ise väga õnnelik oma väljamõeldise üle. Koolis oli aga sõbranna Mariga kokku rääkinud, kuidas emale aprillinalja teha. Mari helistas siis justkui kooli nimel, et tüdruk on olnud kakluses ja ei tohi kaks päeva kooli tulla (suspended). Lisas veel ametliku häälega, et juhul, kui teade on eksikombel vastamismasinale jäetud, siis palutakse kohe teatada. Mures ema helistaski :) Hiljem käskis ta küll neiul kooliga ühendust võtta ja vabandada. Kuid kool ei teinud sellest numbrit. Mõtlesin, et ma poleks nii kärmelt telefoni haaranud. Oleks ikka enne Mariga rääkinud :)

Lisan veel Google'i reklaami. Siit võib uurida ka nende varasemaid vigureid.

3 kommentaari:

  1. Anonüümne2/4/11 05:35

    e-vabariigis e-kooli kasutava kooli viimase klassi klassijuhataja otsustas ka abituriente ninapidi vedada. Nimelt teatas ta, et serveri rikke tõttu on bioloogia viimane kursus e-kooli serveris lõplikult hävinud ja seetõttu tuleb neil hinde saamiseks teha arvetus terve teise kursuse materjalide peale. Vahemärkuseks - abiturentidel lõpeb kool 21. aprillil ja selleks ajaks peavad kõik võlad likvideeritud olema. Bioloogia, see on aine, mida meie koolis õpilased ka öösel unes näevad ja mis väga paljudele tõsist peavalu valmistab. Õnneks keegi sel hetkel infarkti ei saanud. ;) -K-

    VastaKustuta
  2. Ilus eesti kaunitar sel fotol. Teil kindlasti kavaleride järjekord juba ukse taga :)

    VastaKustuta
  3. Aitäh :) Õnneks pole veel keegi uksele koputama tulnud, aga eks näis, kui tüdruk sügisel gümnaasiumis jätkab. Siiani pole ta ka ise ühegi poisi vastu erilist huvi üles näidanud. Ainult ühe samavanuse noormehega Eestis on tal eriliselt hea klapp ;)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)