16.04.11

Ilusaim-põnevaim jalgrattahoidja!

Siin on ühe eestlase nägemus tänavale püsti pandavast jalgratta hoidjast. Noor andekas kunstnik Eva Oja võttis osa võistlusest, milles tema töö kümne parima hulka jõudis. Aitäh, Eda, meelde tuletamast!

Uurisin ka natuke edasi, ning võitjaks tuli mingi kummaline post metallist kaartega (esimene pilt), kuigi tänavale pandi üles "kõnemullid". Ma peaks neid sinna vist uudistama minema :)  Samas pean ütlema, et mulle meeldis see võtmete idee kõige rohkem! Aga, eks see kunst ole üks maitseasi ;) Teisi rattahoidjaid võib Flickr'isse imetlema minna (siia ja siia), kuhu neid on korjatud laiast ilmast.

Viimaks minu talvine foto Queeni tänavalt raekoja lähedal, kuigi siia pildile on jäänud need tavapärased rattahoidjad, mis tervet linna kaunistavad.


4 kommentaari:

  1. Oijah, om ikke viitsimus nikerdada. Mudu isi-indäst huvitav kaija küll. Mia isi eelistass praktilisust, ja tolletõttu miildüs mulle kõikse rohkemb Tarbatu liina rattaparkimise moodus: http://hulkur.pri.ee/?p=5501 - perämidne pilt.

    VastaKustuta
  2. Muidugi on jalgratturile praktilisus kõikse tähtsam, aga linnaisad mõtlevad vahel ka linna ilule :)

    VastaKustuta
  3. Mes liina ilosse putt, siis üte kommija jutu perrä olli noile Tarbatu rattahoidjaile esiki talvess soki' ümmer kootu' :)
    Kudumisgraffiti ilmsest'.

    VastaKustuta
  4. Oi, mulle meeldib see sõna "kudumisgraffiiti". Imestasin eelmisel suvel Eestis olles, mis need kootud vidinad siin seal ette jäid, nüüd on kohe asi selge :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)