05.11.11

Rändlinnud Kanadas


Nüüd on pisut üle aasta sellest postitusest, kui kirjutasin programmist, mis lubab noortel Kanadat avastama tulla. Loomulikult pole mul aimugi, kui palju noori siia tulnud on, vaid mõned üksikud on ainult Toronto Eesti Ühispanka jõudnud, et seal konto avada. Kiidan ikka seda väikest pangakest, sest ega siin naljalt ei leia asututst, kus tasuta teenused, ja muidugi eestikeelne teenindus ;) Ühed noored kirjutavad oma blogis meist nii. Tegelikult tasub nende teisi postitusi kõigil huvilistel ka vaadata (neil on ka videopostitused), sest nõnda saab maiku, mis tähendab "Kanada seiklus". Lisaks veel üks blogi, milles Kai ja Silver oma kogemusi jagavad.

Muidugi on Toronto suurte võimaluste koht oma viie miljoni inimesega, kuid ma arvan, et Kanadas on paiku igale maitsele. Mõni usin võiks isegi üle terve Kanada rännata. Oleks kindlasti väga põnev elamus. Õnneks ei pea siin austraallaste moodi hommikuti igaks juhuks kingast ämblikke ja madusid välja puistama, kuigi sügavasse metsa minnes tasub silmad lahti hoida mustade karude või grislide suhtes (oleneb, millises Kanada osas just seigelda). Nii palju kui olen aru saanud, siis võrreldes Austraaliaga, käib paberite kordaajamine pisut aeglasemalt. Arvestades aga, et ilmselt pole siia just suurt tungi, siis peaksid praegu kõik soovijad programmi sisse mahtuma.

Lisainfot Kanada kohta leidub ka seljakotiränduri kodulehel.

Rändlindude, st kanada laglede pildid on Eatoni ostukeskusest.

7 kommentaari:

  1. Ma sain ka muuseas selle sama Kanada viisa. Kõik plaanid olid paigas, kõik kuupäevad olid paigas - kõik oli ära orgunnitud. Ja siis ... poolteist kuud peale viisa saamist oli kaks triipu testil ja adjöö Kanada. Jube raske on ikka veel sellega leppida, et elu asjad teistpidi sättis.

    Aga Torontost oleks ma vist kauge kaarega eemale hoidnud :) Liiga suur.

    VastaKustuta
  2. Aga miks see postitus fotojahi alla pole? lahedad need linnud, kas need on niikui kunagi päris olnud või algusest peale võlts linnud, mis päris õigetena näivad?

    VastaKustuta
  3. Ma kasutan su antud postituse kommentaariumi hoopis teise teema kommenteerimiseks. Nii mõnus tulle oli lugeda Pere ja Kodu viimasest numbrist teie kohta. Avasin ajakirja ja esimese hooga hõikasin tütrele, et tule vaata, meie tuttavad ajakirjas. Kuidagi nii omaks olete saanud läbi sinu blogilugude :-), et näite lausa isiklike tuttavatena.
    Tervitused kaugele maale!

    VastaKustuta
  4. Mulle ka meeldis teie jutt ajakirjas. :)

    VastaKustuta
  5. Tere!
    Link meie blogisse on natukene vigane:) http://seiklus.klamber.ee/ on õige :)

    VastaKustuta
  6. Kahju muidugi, kui plaanid katki jäävad, aga lõpuks, kunagi pole hilja seiklema minna. Toronto on tõesti hiigelsuur. Muidugi on siin eeliseks suuremad võimalused ja ka eestlasi on siin päris palju. Samas Eestist ära tulles on ju vahel hea neist eemal ka olla :)

    Tiia, need on tõesti algusest peale võltslinnud, mis seda keskust kaunistanud. Rännakute alla oleks tõesti sobinud postitus, aga ei tulnud muidugi selle pealegi.

    Aitäh Greteliine ja Sille! Sain just Tomi emalt teada, et artikkel ilmus. Kogu minu pikast lobast on ikka midagi välja nopitud :) Minu meelest tore seeria tuleb erinevate riikide kohta.
    Tean ka täpselt seda tunnet, kuidas blogipidajatest saavad justkui päris lähedased tuttavad. Loen ju Sinu postitusi ka alati huviga :)

    Tänan õige lingi eest. Ei tea milline arvutikuradike selle sassi keeras ;)

    VastaKustuta
  7. Lahedad blogid mõlemad!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)