26.11.11

Sünnipäev


Täna viis aastat tagasi istusin arvuti taga ning kirjtuasin oma esimesed read blogis. Esialgu peitsin end meie internetihaldaja lehekülgedel, kuni nad selles osas uksed kinni panid. Siis kolisin bloggerisse, enne võrdlesin mitmeid erinevaid ning otsustasin lõpuks ikka selle kasuks. Peamiseks määrajaks sai võime pisut kujundusega mängida, wordpress nõudis selle eest raha ja mina pole millegi eest nõus maksma, mida tasuta saab :)

Alguses olid mu postitused suhteliselt harvad, kuni sellest sai harjumus ja viis, kuidas lähedased minust ja perest pidevalt elumärki said. Mingi aeg pidasin järge loetud raamatutest, kui ise ühte hakkasin kirjutama, siis polnud enam selleks õieti aega. Samas mõtlen nüüd raamatuid lugedes, et tahaks nendest kirjtuada, kuid siis olen juba järgmise teosega hõivatud ning nii jääbki asi katki. Kirjutan siiski üles loetud raamatuid ning pean vähemalt piltidega järge :) Isegi Marile meeldis see idee. Vaatame, kas teeb järele.

Üks suur muutus toimus kindlasti peale minu raamatu ilmumist. Ma pole üldsegi sama kriitiline kui varem. Nii nagu kunagi lugesin ühe raamatukriitiku tunnistust, et niipea kui ta oli ise ühe raamatuga valmis saanud, siis muutus ta palju leebemaks :) Mõtlen just selle peale, kuidas igale inimesele on olemas ainult temale meeldiv teos, mis teiste puhul vaid põlglikku halvakspanu väärib. Mõne jaoks igav ja veniv teos on teisele täis häid mõtteid ning ideesid. Ning sellepärast jäävad minu omaarust väga targad ja kriitilised arvamised ära ;)

Võtsin kolm aastat järjest osa fotojahist. Mulle meeldis väljas käies hoopis teise pilguga ringi vaadata, märgata maailma rohkem. Kuid lõpuks väsisin sellest. Ja hetkel võtan seda rahulikult ning kui tuleb hea mõte või tuju, siis ei ütle fotojahist ära.


Ja kõige toredam on kõik need blogituttavad ning sõbrad, kellega on tekkinud omamoodi hea klapp, mis sest et enamusega pole ma kungai kokku saanud :) Nii tore, et te olemas olete :)

17 kommentaari:

  1. Palju õnne, keep going!

    VastaKustuta
  2. Palju blogiõnne ja muud õnne!

    VastaKustuta
  3. Onnitlused ja joudu edaspidiseks blogimiseks!

    VastaKustuta
  4. Jöudu ja jaksu edaspidiseks blogimaailmas!

    VastaKustuta
  5. juhuuuuu, killuke! Palju önne Sulle blogisünna puhul. Ja mis peamine, aitähhh, et olemas oled. Aitähh, et kirjutad. Aitähh, et raamatuga ühele poole said! Aitähh, et Sul nii tore pere on! ühesönaga, aitähh, killuke - päikesekiir!

    VastaKustuta
  6. Palju õnne blogijakärjääri esimese pooljuubeli puhul :D

    VastaKustuta
  7. Õnne sünnipäevaks, blogija! Jaksu kirjutajale!
    Olen ca 3 aastat selle blogi lugeja olnud. Aitäh Sulle!

    VastaKustuta
  8. Palju õnne! :)
    Ma vist enamuse ajast Su lugeja olnud. Ei mäletagi enam kui kaua.

    VastaKustuta
  9. no nàed :) Palju ònne ka minu poolt! Ja ikka jòudu ja jaksu blogimiseks, onju! :)

    VastaKustuta
  10. Palju 6nne ja pikka iga Sulle ja Su blogile!
    Ma asusin Su blogi lugema alles sellel aastal ja sellest on saanud m6nus iganadalane harjumus :) Kui j6ulude ajal Eestisse lahme, siis ostan kindlasti Su raamatu ka!

    Palju tervitusi,
    Eva

    VastaKustuta
  11. Aitäh Reine ja Eva! Loodan, et raamatust ikka midagi uut leiad :)

    VastaKustuta
  12. Anonüümne2/12/11 02:41

    Palju õnne! Kas tõesti viis aastat (ainult)!!! (Ära nüüd valesti aru saa :) Mul endal on tunne, et olen su blogi lugenud juba aastaid :D Sinu ja su pere tegemistest on alati väga tore lugeda. Üldse pole seda tunnet, et sa oled seal kaugel. Internetil on imeline omadus maailma väiksemaks muuta. Mul on nüüd ju kaks blogi, millel tuleb silma peal pidada. -K-

    VastaKustuta
  13. Ongi nii et internet teeb maailma palju väiksemaks. Polegi nagu Eestist eemal :)

    VastaKustuta
  14. Õnnitlused!
    Ei mäletagi, millal ja kust sinu leidsin. Oleks võinud täitsa üles märkida oma esimesed mõtted :)

    VastaKustuta
  15. Aitäh! Ega ma ei mäleta õieti, kuidas Sinugi leidsin :) Aga eks kellegi teise kaudu vist ikka.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)