26.12.11

Jõulune ostuhullus


Täna - boxing dayl - on poed täis ekstra allahindlusi. Veel alles hiljuti oodatigi suuremate ostude puhul seda päeva, tänapäeval toimuvad juba enne jõule suured väljamüügid, sest konkurents on raskemates majanduslikes tingimustes muidugi veelgi ägedam. Igal juhul, siin veel pilte pühadesäras linnast ja kaupluseakendest.


Minu suur jõulueelne ostuhullus oli jõulukuu alguseks enam-vähem läbi :) Ma pole just suur poodides kolaja. Väsin ja tüdinen väga ruttu ära, vist sellepärast et pean alati põhjalikult järele mõtlema, kas ikka ost või mitte. Interneti kaudu on palju lihtsam sel viisil mõtiskleda ja uurida ja lugeda, mida teised ostjad asjast on arvanud. Hea on ka USA kõrval olla, kui Kanada dollar pea sama, mis ameeriklaste oma, ning tihtipeale tuleb isegi saatekuluga odavam kui siin poodi minnes. Aega jääb ka palju rohkem endale ;)


Mari ja Kirke soovisid oma sõpradele ka kinke. Lihtsalt shokolaadi :) Aga need tahvlid said väga kaunilt pakitud. Ei peagi ju midagi väga erilist ja uhket olema, võib ju lihtsa kingi ilusalt pakkida, panna natuke hinge ja soojust pakikese sisse, eks ju.

2 kommentaari:

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)