27.09.08

Kiisu...

Ma annaks niiiiiii hea meelega sellele kassipojale kodu, kuid siis peame vist varsti ise majast välja kolima. Lapsed muidugi võtaks ta paugupealt endale, kuid mina olen pannud nad valiku ette, kas koer või kass. Loomulikult töötame me siiski koera suunas!

Aga kiisu on minu meelest väga armas, huvitava kasukaga ja toreda pikliku laiguga laubal. Arvasin, et võiks ta varjupaika viia, kuid lapsed on mures, mis saab, kui ta kodu ei leia... ja eks nad looda teda justkui enda kassina hoida, kes meie aias ringi käib. Paistab ka, et ta pole väga metsik, sest hoiab üsna inimeste ligi! Teeb kohe päris pahaseks, kui hoolimatud inimesed võivad olla! Olen ka püüdnud leida talle oma tuttavate hulgast kodu, kuid siiani mitte väga edukalt...

4 kommentaari:

  1. Aga miks mitte koer ja kass mõlemad? Ega nad teineteist ära ikka söö.

    VastaKustuta
  2. muidugi mõtlesime selle peale. kuid meie maja on ikkagi liiga väike, et siin suurt loomaaeda tekitada (meie kiisud ei ole õuekiisud, kes väljas käivad, liiga ohtlik... suur liiklus...). meie vanem kiisu pole siiani õieti uue kiisu majja ilmumisest toibunud, (mis õpetas, et järgmine kord tasub ikka kaks kassi korraga võtta), ei taha talle veelgi stressi tekitada.
    muidugi on lapsed juba ei tea mitu korda tahtnud veel kasse juurde tuua, mida sõbrad pakkunud. kusagile peab ikkagi kahjuks piiri panema...

    VastaKustuta
  3. Kas see kass on veel alles?
    See kiisu miisu nii armas ja meil ei olegi veel neljajalgset kodulooma.

    VastaKustuta
  4. Aitäh pakkumast! Nii kena sinust! Paistab ainult, et kiisu on endale pere leidnud! Ühed väikeste latega naabrid on ta endale võtnud, nagu lapsed täna teada said! Nii et see lahenes kenasti! Teie pere on aga ikka kiisuta :).
    Soovitan väga sama kohta, kust meie kiisud saime, kui neil jälle mõni ära anda on! Võin uurida!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)