09.09.08

Tagasiteel

Loodan, et saan varsti uuesti seda kaunist päikeseloojangut oma Tallinna kodust imetleda! Täna viib mind tagasi Torontosse! Kuna lend läheb lääne poole, siis võidan mitu tundi ning sama päeva pärastlõunal olen Kanadas, kus muidugi uni kohe vaevama hakkab, kuigi mitu head tundi jääb sealse päikeseloojanguni...

Meil oli siin väga kena olla. Suure vahe teeb, kui sul on omaette olemine-elamine... Ükskõik kui lähedane see inimene ka ei ole, kelle juures peatud, oled ikkagi külas ning hakkad üsna pea oma koju igatsema. Mul on hea meel, et meil siin toredad naabrid on, kelle lahkel loal ja abil meil internet sees oli. Aitäh! Saime Torontoga pidevalt läbi Skype'i ühenduses olla! Ja muidugi mina oma postitusi postitada :)! Naabripoisid olid tüdrukutele vahvateks seltsilisteks.

Muidugi oli seekord väga eriline tüdrukute kooliskäimine. Arvasin, et selle korraldamine keerulisem on, kuid asi osutus palju lihtsamaks. Tean, kui raske oleks Kanadas kõikvõimalikest reeglitest kinnipidamisel asi peaaegu võimatuks muutunud. Valmistusin kõigi takistuste ületamiseks ja võtsin e-posti teel ühendust kooli direktoriga, kes minu suureks üllatuseks ja rõõmuks suhtus asjasse väga positiivselt, arvates, et tüdrukute huvi kooli ja eesti keele vastu oli pigem tervitatav. Olen väga tänulik temale ja õpetajatele, kes seda võimaldasid!

Vaatan hetkel veel Terevisiooni saadet. Juba olen kurb, et ei näe neid eestikeelseid saateid... Püüame tavalise toaantenniga ainult kolme kanalit ning olen just nii vähesega rahul! Nüüd on vaja kohvrid kinni tõmmata ning lennujaama teele asuda, pole aega rohkem heietada :)!

1 kommentaar:

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)