24.12.10

Blackberry ei tööta... ehk põldmari on otsad andnud

Briti vana kooli komöödia kaasaegses kuues!



Blackberry on muidugi kõigile kanadalastele tuttav, sest üks väike firma Ontarios on leiutise taga. Ma ei ole kindel, kui tuttav see Euroopas iPhone'i kõrval on. Samas võin julgelt öelda, et neil kanadalastest noortel, keda tean, on taskus ikka Blackberry, ja isegi president Obama pidi just seda kasutama :) Videos meeldib mulle muidugi lõpp eriti! x-box'ist saab egg's box :D

3 kommentaari:

  1. Blackberry on ikka väga kuulus - ütleksin suisa, et iPhone on küll tavainimeste seas popp, aga staarid kasutavad pea kõik Blackberryt - Madonna (okei, Blackberry on ta sponsor), Gwen Stefani, Hiltoni õed, Cher, Kim Kardashian, Justin Timberlake, Britney Spears jne jne jne. Hind on sama, Blackberry kaamera on parem, aku kestab kauem ja on lihtne oma meilidele ligi pääseda - kui Eestis kasvõi üks teenusepakkuja seda viimast toetaks, ostaks ilmselt päris paljud selle endale.

    VastaKustuta
  2. Minu jaoks on Blackberry muidugi väga tuttav. Kanadas elades teistmoodi vist ei saagi :D Minu skepsis selle tuntuse üle on tingitud ühe Eestis elava sõbra arvamisel, et ega seda ei teata! Saan aru, et põhiprobleem Eestis on ilmselt just kasutamisvõimalustes. Midagi ikka saab teha, sest minu hea tuttav, kes pendeldab kahe riigi vahel, muretses just Blackberry, ning kasutab seda mõlemal pool, kuigi Eestis piiratud tingimustel.

    VastaKustuta
  3. Väga vahva video! Ega minagi enne Kanadat Blackberry'st midagi teadnud. Tiba enne siia tulekut oli uus Nokia ostetud ja ajan sellega siiani läbi. See tundub jälle eriline firma Kanadas olema.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)