31.10.11

Halloween...


Minu malbe ja rahulik Mari käis täna nii koolis ja ehmatas oma sõbrad ära, kes hakkasid muretsema, kas see ongi tüdruku uus imago :)  Eriti, kui ta veel pidevalt surmtõsise näoga ringi käis. Mul on aga vahel tunne, et selline ta just ollagi tahaks, aga see nõuab liiga palju vaeva tema poolt. Siiani pole Mari erilist huvi meikimise vastu üles näidanud ning iga päev end üles lüüa oleks tema jaoks ilmselgelt liig mis liig :) Aga eks üks kord aastas ju võib. Tal oli ka hea meel, et viimaks võis ta proovida teisi kõrvarõngaid kanda. Teades, et Halloweeniks jõudis kätte aeg, mil esialgsed võis välja võtta, oli ta juba selleks sobilikud ilustused muretsenud.


Tavapäraselt on tüdrukud õhtul oma eestlannast sõbranna juures. Jäin seekord maha, sest vaevlesin terve nädalavahetuse külmetuse käes. Nüüd, mil mul enam ühtegi haiguspäeva järel pole, tohin ainult nädalavahetustel haige olla :D Seekord sai asi päris hästi planeeritud, igaks juhuks arvasin, et parem, kui ma täna õhtul väljas ringi kolades haigemaks ei jääks, muidu joolsevad kõik mu arvestused tühja ;) Tegelikult on natuke kurb omaette olla. See laste sagimine Halloweeni ajal on mulle iga aastaga üha rohkem meeldima hakanud. Sellepärast käisin ikka alati tänaval ka kaasas, kui meie väike eestlastest lastegrupp majast majja trick or treat nurumas käis. Tore on laste hasarti ja vaimustust jälgida, vahva on uurida, kuidas majad kaunistatud on.

6 kommentaari:

  1. Ohoo! Kas tal pea nendest korvarongastest valutama ei hakanud?? Mina olen selline kellel hakkab :|, seega korvas ainult vaikesed rongad mida ma kunagi ei vaheta :(

    VastaKustuta
  2. Need kõrvarõngad on tegelikult väga kerged, kuigi tunduvad ehk raskemad. Maril on alles pisut üle kuue nädala augud olnud, nii et palju kogemusi pole :) Ta nüüd katsetab teiste kõrvarõngastega, kuigi hetkel on esimesed pisikesed kuldsed tagasi kõrvas.

    VastaKustuta
  3. Oehh.. ja seekord polegi "Halloweeni majade" pilte :(

    VastaKustuta
  4. Seekord jäi tõesti fotokaga ringi käimata, sest olin tõbine. Aga eks ma järgmisel aastal võta topelt kogus pilte :)

    VastaKustuta
  5. millised oivalised kõrvarõngad

    VastaKustuta
  6. Võta jah.. need on nii lahedad pildid.. meil ju siin nii agaralt maju ei kaunistata :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)