01.12.11

Esimene lumi Torontos


... või vähemalt Eesti Maja akna taga. Mitte just ka kõige esimene, sest nädalapäevad tagasi sadas mulle ka midagi lumesarnast krae vahele, aga nii lühikest aega, et pärast tekkis kahtlus ega ma viirastusi ei näinud :) Sel kolmapäeval sadas aga nii palju, et katused valgeks said ja isegi muru pealt ei sulanud lumi kohe ära, mis sest et peale lõunat ere päike välja ilmus. Mulle nii väga meeldib lumi; arvestades, et ma päris vähe pean autoga sõitma, siis võin rahumeeli seda kuulutada :) Kuigi ega see suure lumega tee peal sumpamine või jäiste teede peal piruettide tegemine ka kõige suurem asi ei tarvitse olla.

3 kommentaari:

  1. Ma armastan lund, eriti toda esimest, mis salaja öhtuhämaruses akna taga langema hakkab. Siis on selline tunne, et maailmas vöib köik veel hästi löppeda.

    Hetkel on meil siin suusakuurortite maal totaalne lumepöud. No pole mitte kui midagi. Päike aina särab ja päris soe on ka. Ja onud üleval mägedes ootavad, ölitavad muudkui kaableid, sätivad terassitoole ja ootavad.

    VastaKustuta
  2. Anonüümne1/12/11 15:04

    Heh, meil siin annab lund ilmselt veel kaua oodata. Sügis on nii soe olnud, et korralike öökülmadega öid võib ühe käe sõrmedel kokku lugeda. Meie kandis siis ongi neid umbes-täpselt viis olnudki. Jõuluvana peab sel korrall ilmselt põhjapõdra seljas ratsa tulema:) -K-

    VastaKustuta
  3. Ega meie ei saa siin ka just kiidelda, sest ennustatakse soojemat talve kui tavaliselt. Äkki jäigi ainukeseks ja viimaseks lumeks Torontos :) Samas on Ottawa juba näinud 10cm "lumeuputust". Aga nad on meist tublisti põhja pool.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)