16.05.07

Kesknädal


Mari oli täna veel ühe päeva kodus. Näpp on tal paistes, aga me pole veel sidet vahetanud. Peame seda ilmselt leotama, muidu tõmbab äkki haava lahti. Muidu on ta juba palju paremas tujus!

Kuna Tom ei saanud Kirkele järgi minna, siis Mari oli see, kes võttis selle ülesande enda peale. (Pildil kõõlub Kirke kooli ees oleval puul.) Samas sai ta ära tuua ka oma kooli jäänud koti, kuigi paistis, et üks kaust on kuhugi ära jalutanud. Õnneks sai ta laenata klassiõe käest tema oma ning nii saab ta kontrolltööks õppida (social studies).

Õhtul karatesse, kus Mari ainult pealtvaataja osas oli. Ja peale seda vaatame kolmekesi koos „American Next Top Model” (üks vähestest saadetest, mille peale me aega kulutame - praeguses osas on viimase kahe hulgas Venemaalt pärit kaunitar). Tegelikult on see üks hea õppetund lastele. Siiani ei ole nad sugugi suures vaimustuses modelli karjäärist, mis tüdrukutel vast tihtipeale pähe lööb. Peale seda on siin vahel näha, kui inetult oma võistlejatest selja taga räägitakse, et ma ei jäta kunagi võimalust tüdrukutele õpetussõnu jagada, kuidas mitte kunagi samamoodi käituda. Loodetavasti jääb see neile ka meelde. Kuigi usun, elus tuleb ette igat sorti olukordi...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)