17.05.08

Oi

Kõigile nendele, kellele inimeste poolt prügi tekitamine südameasjaks on, leidsin taolise diivani/tugitooli/mugava äraolemise mööblitüki. Nende koduleht on siin. Pean natuke kanadalaste saba kergitma, sest disainerid asuvad Winnipegis (Cocoon Branding Inc.).

Pildil olev sofa koosneb piklikest ja L-kujulistest klotsidest, mille valmistamiseks on kasutatud (ära visatud ja) ümbertöödeldud materjali. Nende idee on kõik inimeste poolt kasutusel olev kraam pidevalt ringluses hoida. Kui oled otsustanud, et enam see sofa ei istu, siis võid selle ümbertöötlusele saata. Samas annavad nad 100-aastase garantii (ilmselt mitte sellele, kuidas su meel muutub; kuigi eks selle vastu ole lahendus olemas - lihtsalt tõsta klotsid ümber).

Terve sofa mahub umbes 75cm suuruse kasti sisse! See tähendab väiksemaid pakendeid ning (kütuse) kokkuhoidu transpordil! Hind on samas üsna soolane $2,200 US, sinna otsa veel maksud ning transport. Millal küll need keskkonnasõbralikud tooted nii soodsaks lähevad, et inimesed pigem neid ostma hakkavad... Pikapeale tasuvad nad eranditult end ära, kuid kohe nõnda palju raha välja panna, pole alati sugugi kerge!

Ja veel üks minupoolne märkus, nad peavad mõne disaineri palkama, kes paremaid värvikombinatsiooni kasutaks :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)