22.11.08

Aardejaht - nõud

Taas kord pean leppima ajalooga, mida ise kujundan... Mina pole kohvijooja, naudin rohkem teed ning ühel päeval otsustasin, aitab mulle nendest kaltsuteedest. Seda enam, et nii palju huvitavaid teesid on poelettidele tekkinud.

Kui mu klaasist teekann kuidagi õnnetult purunes, siis oli vaja muidugi uus leida. Pean tunnistama, et ega seda polnudki kerge teha! Kõmpisin päris palju poode läbi, kuid ühegi nähtud kannuga rahul polnud. Sain isegi kingiks viimaks ühe, kuid olin selleks ajaks jõudnud otusele, et tahan midagi paremat, kui kergest klaasist kannu. Tassisin siis vanakraami poest koju ühe klassikalise kujuga kannu, kuni viimaks jõudsin pildil oleva savist ümmarguse kannu juurde, mille juures suhkrutoos ja koorekann. Hiljem nägin samas stiilis teetasse, mis sugugi minust kauplusesse ei tahtnud jääda :). Lugsin internetist hulgaliselt infot erinevate teepottide kohta ning kõige „parem” pidid olema Brown Betty Teapot, mida isegi siin saada on, kuid mille hind vähemalt siin paneb natuke mõtlema, kas asi ikka seda väärt on...

Viimane ülesanne on veel korraliku teekannu soojendaja muretsemine (või valmistamine :). Siiani olen väga edukalt
kasutanud erru läinud sooja fliisist talvemütsi. Arvestades, kui hästi ta mind pea soojendamisel teenis, siis pean ütlema, et ta teeb sama hea töö teega ära!


Ja veel ühed kruusid, mis loodetavasti meie peres veel kaua aega vastu peavad ning minu lapsed võivad ühel päeval neist kirjutada :). Saime tassid kingiks eelmisel aastal jõuludeks oma väga kena naabritest vanapaari käest. Oleme nendega hästi läbi saanud ning jõulude ajal viin neile alati ühe keeksi kingituseks. Nüüd kasutame neid sooja kakao joomiseks! (Mõistatus: milline tass, kellele kuulub?)


Teised aaretejahtijad on siin.

5 kommentaari:

  1. See teekomplekt on küll lahe :) Ja sellele fliismütsile nikerda midagi peale ning ongi äge kannusoojendaja, millist teistel kindlasti pole.
    Tasside osas ma parem ei hakkagi mõistatama, pakun, et keskmised tüdrukute omad, vasakpoolne mehe ja parempoolne Sinu.

    VastaKustuta
  2. küll on hea mõte kannusoojendaja suhtes!!! juba hakkasin Mariga arutama, mida teha. kui valmis, siis võib teistelegi järeletegemiseks näidata :).
    tassid arvasid päris õieti ära!!!

    VastaKustuta
  3. Ma tahsin ka pakkuda, et parempoolne sinu ja vasakpoolne issi.. ning keskmised tüdrukute omad. Vasakpoolne vanema ja parempoolne noorema :)

    Teekomplekt on väga lahe.

    VastaKustuta
  4. läks jälle täppi :), kuigi ma pidevalt tüdrukute tasse segamini ajan... ja see ei kõlba kuhugi, sest taoline asi on eriliselt tähtis sellises vanuses :).

    VastaKustuta
  5. Väga vahva teekomplekt. Mulle ka meeldivad selles stiilis nõud.
    tasside osas tahtsin sama pakkuda, mis mermaid. :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)