13.11.08

Pesukarud

Torontos on umbes üks pesukaru iga viiekümne elaniku kohta... Tavaliselt tulevad nad alles õhtutundidel välja, eriti kui prügipäev on järgmisel päeval ees ootamas. Meie leidsime selle pesukaru tänu Tomi teravatele silmadele. Esimesel pilgul näed ainult vana kuivanud puud ning tähelepanelikul vaatlusel märkad, kuidas keegi ettevaatlikult väljas toimuvat piilub...


Oleme juba tükk aega siin kandis elanud ja pühapäeval avastasime selle väikese jõekese, mis majade vahel peidus. Pesukarudele muidugi meeldib vee ääres olla. Lugesin hiljuti, et tänu oma ilusale nahale on neid Euroopassegi viidud ning neid võib leida Saksamaal, Prantsusmaal, Hollandis ja Belgias. Aga ilmselt mitte just linnatänavatel nagu siin suures Torontos.

4 kommentaari:

  1. nii armas ja pehme. nagu mänguasi. tahaks teist kohe sügada :)

    VastaKustuta
  2. näeb küll nii armas ja pehme välja...
    ainult kui nad meil prügikastid ümber ajavad ning selle ümber korraliku segaduse tekitavad ning sügisel viinamarjades lagastavad (oleks, et siis korralikult sööksid ära...), siis ajab hinge hirmsasti täis!

    VastaKustuta
  3. Oooo Saksamaal ollakse ka paikkonniti pesukarudega hirmsasti hädas! Ja näib, et isegi rohkem linnas kui maal. Armsad on nad küll, aga olen ka kuulnud, et kui nad end kuskil läheduses sisse seavad, siis on häda kaelas.

    VastaKustuta
  4. kõige hullem on, kui nad end näiteks sinu maja korstnasse või pööningule sisse seavad ja siis lapsukesi kasvatama hakkavad. ise ei tohi siis midagi ette võtta, asjamehed on vaja kohale kutsuda.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)