04.11.08

Soe talv...

Kui me eelmisel aastal olime suure lumega õnnistatud, siis nüüd ennustatakse palju mahedamat talve. Muidugi ei lähe need ennustused alati täppi, sest suvi pidi meil siin ka üle aegade kõige soojem olema, kuid ennustuseks see jäigi. Vaadates aeda, kus saialill oma õie just lahti ajas ning kraadiklaas näitab päris kõrgeid kraade, siis kes teab, äkki saabki nii olema. Loodetavasti tuleb küllalt lund suusatamiseks!

2 kommentaari:

  1. Anonüümne6/11/08 05:42

    Tahaks ka lund ja külma talve, aga lund ei tule veel niipea ja talv pidi ka olema lühike, küll aga külm. Täna öösel oli siis esimen korralik öökülm. Hommikul oli muru valge ja pruunid puulehed härmatisega kaetud - oi, kuidas see pilt mulle meeldib!
    Nojah, eile õitsesid veel aias lõvilõuad ja kressid mõned peiulilled olid ka veel suurte uhkete kollaste õitega. Mõnusalt soe sügis on olnud, aga külma igatseks vähemalt mardipäevakski, sest siis võib loota ka külmale jõulule. Nukker kui jõulude ajal on soe, vihmane, porine ilm. -K-

    VastaKustuta
  2. mustad jõulud ei meeldi mulle siingi ja ega me palju lund jõulude ajal pole saanud (eelmine aasta oli küll imeline!). sel nädalal oli meil vahepeal soojakraade isegi kahekümne ligi... nüüd vist läheb jahedamaks ja pikem ennustus näitab juba lundki... kuigi ega need ennustajad on nii kuis nad on :).

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)