09.01.09

Aardejaht - jõuluehted

Jõulupühad läbi, aga kuusk on meil ikka püsti ning tuledki tulevad taimeri abil õhtul peale! Ilus on, kui sellel pimedal ajal, midagi südant soojendab :). Minu kuusel ei ole väga palju ehteid, kuid kõige rohkem meeldivad need ilusad seened, mis meenutavad lapsepõlve kaunistusi. Mul ei ole kahjuks ühtegi ehet siin olemas „vanast” ajast ja nii me oleme loonud vaikselt oma aardevara, kuigi proovime ikka targalt piiiri pidada :).


Kui Kanadasse tulime ning oma korterisse kolisime, siis leidsime ühe linnuehte rõdu pealt. Sellest sai siis meie esimene kaunistus esimesele jõulupuule uuel maal. Hiljem muretsesin iga aasta uusi linnukesi juurde, ikka arvestades kui mitu aastat me oma kaasaga koos oleme üldse olnud. Praeguseks on kuidagi neid sulelisi rohkem kogunenud kui aastaid, aga ehk on see tunnuseks, et ikka veel hulga aega koos veedame :). Teisel fotol on minu töökaaslase poolt ise tehtud kaunis ingliehe, mis punase tooni lambi valguses saanud. Talle meeldib väga käsitööd teha, eriti pärlitega mängida! Uskumatult kauneid asju võivad ta käed välja võluda!


Teised aardejahtijad on siin.

2 kommentaari:

  1. See linnuke tuletab mulle meelde lapsepõlve jõuluehteid, paar sarnast oli nendegi hulka ära eksinud. Ja see on hämmastavalt sarnane vanaema kuusekaunistustega, peaks veel ema juures mõned alles olema.
    Isetehtud ingel on nii armas :)

    VastaKustuta
  2. Linnukesed kuusepuul on väga armas. Meil olid need lasteaias igatalvised kaunistused.

    Isetehtud ingel on jah super!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)