12.01.09

Boom De Ya Da!

Siin on üks hästi tore reklaam, mis jookseb Kanada Discovery kanalil (muusika ja teadus koos ;). Nende üllitusel on palutud samal meloodial videovastuseid üles panna, klõpsa kindlasti mõnel! Hästi andekaid ja toredaid leidub nende hulgas!



Meie kõigi ühiseks lemmikuks telerikanalitest ongi Discovery Channel. Tegelikult olen juba väikesest peale vaadanud pigem igat sorti loodussaateid kui näiteks muusikavideotest sisse võetud olnud (Tom samamoodi :), ja eks me oma eeskujuga kujunda lapsigi. Tüdrukud võiksid tundide kaupa vaadata saateid nagu „Myth Busters” ja „How It's Made”, esimene sari on igat sorti müütide ja arvamiste ümberlükkamine või tõestamine (miks oli mereröövlitel terve silma peal must lapp? - selleks et neil oleks pimedas kergem näha! - aga kas see on ka tõesti nii?). Mõlemaid saatesarju võib ka Youtube'is otsima minna ja ise kaeda, millest need täpselt on.

Hiljuti vaatasime huviga „Toughest Race on Earth: Iditarod”, mis räägib pikimast kelgukoerte võistlusest. Umbes kümne päevaga läbitakse 1150 miili pikkune tee Alaskas! Ainult taoliste programmide juures on võimalik meid kõiki koos teleri ees leida, muidu lähevad meie huvid üsna lahku, lastele meeldivad noortesaated
(ja minule ka mõned :), minule kokasaated ja Tomile spordisaated!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)