10.05.11

Esimene kevadine matk

Emadepäeva kõige põnevam ettevõtmine, peale südamekujuliste maasikate-mustikate-jäätise-pannkookide söömist, oli matk Hockley Valley radadel. Huvitav on loodus, kui puud on veel lehte minemata ning siin-seal vaatavad metsa alt vastu üksikud õied või õienupud. Koko oli muidugi seitsmendas taevas, eriti kui ta avastas raja kõrvalt väikese oja, mille peale ta otsustas, et seal on palju lõbusam jalutada. Meie meelest oli asi lõbust väga kaugel, sest ta ajas põhjamuda üles ning nägi varsti ise välja nagu mudakonn.

Seekord oli meil Hanna koos taksikoer Sakuga kaasas. Koertel oli tõesti tore. Lubasime nad rihma otsast lahti, kuigi kindlasti rikkusime sellega mingeid eeskirju, ning kahekesi tormasid nad mööda rada suure tuhinaga ette, et siis meie hõikamise peale tagasi joosta. Hüüame heleda häälega "krr...rrr", sest ei ole tahtnud, et igaühe vile peale kutsa kohale tormab :) Saku vaatas asja pealt, peaaegu oli näha, kuidas ajutöö käis ning varsti reageeris temagi sama tublilt meie hõike peale, mis tühjas ja vaikses metsas päris kaugele kajas.

Hockley Valley metsas on pikad sirged puud. Ilma lehtedeta on eriti selgelt näha, kui väike inimene nende kõrval on.

Koko ja Saku on tõesti head sõbrad. Naljakas oli vaadata, kuidas nad kahekesi kõrvuti jooksujalu liikusid. Olime natuke mures, kas lühikeste jalgadega taksikoer vastu peab ning igaks juhuks oli kaasas tühi seljakott, kuhu ta vajadusel torgata. Kuid hetkekski ei tekkinud muret, et ta hakkama ei saaks.


Kutsude ja meie jaoks oli vett kaasas. Koertele riidest vettpidav kauss, millest vahepeal turgutust võtta. Järelejäänud vesi maitses aga eriti hästi, kui seda valamise pealt limpsida sai! Tom oli ka õunu kaasa pannud ja minul olid mõned meekommid, mis meile indu juurde andsid :) Tom küll arvas, et mis kasu matkast on, kui me magusa mugimisega kõik kaotatud kilod tagasi saame. Aga meie ei hoolinud tema targast jutust :D Me ei saanud seekord väga kauaks jääda, sest õhtupoole ootasime kodus külalisi. Muidu oleme olnud pisut paremini ette valmistanud taolisteks matkadeks. See tähendab et söögipoolist on pisut rohkem ning võtame aja maha pikniku pidamiseks või maha kukkunud palgiotsal pirukate ja võileibade nautimiseks.

Hästi tore emadepäeva matk. Inimesi polnud liiga palju. Ilm päikesepaisteline ja mitte liiga soe. Just paras!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)