29.05.11

Kuu aega salatitoidul

Ma pean tunnistama, et peale kartuli- ja seenesalati pole meie pere eriti usin muid kasulikke ja tervislikke salateid sööma. Kuigi võiks ju!!! Arvestades, kui palju põnevaid võimalusi on välja mõeldud. Nagu kanadalaste naisteajakirjas Chatelaine (mida ma tegelikult ainukesena siin loen) välja pakutud valik kolmekümne üheks päevaks!

Suvi on kohe käes ja kes siis tahab rasket seapraadi hapukapsastega mugida. Ma pole küll kindel, kas kõik nende poolt järele proovitud retseptid minu maitsega kokku sobivad, kuid nii mitugi head ideed saab tulevikuks kõrva taha panna!

2 kommentaari:

  1. Anonüümne1/6/11 10:01

    Eurooplased on salatisöömise suhtes umbusklikuks muutunud, kuna levib ohtlik koli viirus ja keegi isegi ei tea, miks selline asi laguse sai.

    VastaKustuta
  2. Siinsed uudised muidugi räägivad ka juhtunust. Minule meenub alati üsna ammune lugu, kui siin keegi Mehhikost sissetoodud salatit sõi ning mingi ussikese muna, mis oleks pidanud kõhust tavalist teed välja tulema, kuid ei tulnud... Ussike otsustas uurima minna, mis mujal kehas käimas on. Pidevad peavalud ning arstide nõutus viisid lõpuks surmani. Peale lahkamist tuli välja, et peaaju oli põhimõtteliselt mäda...
    Sellised juhused on muidugi imeharvad. Kuid panevad mõtlema... ning väga hoolikalt iga juurikat pesema. Mis muidugi teatud olukordades eriti ei aita...

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)