11.03.07

Koolivaheaeg


Lastel on nädal aega koolivaheaega. Tunnistused saavad tüdrukud vist millalgi märtsi lõpus. Toronto koolipiirkonnas ei tarvitse vaheaeg kohe tunnistusega seotud olla. Maril on kindlasti jälle ülihästi läinud ja loodetavasti on Kirkelgi seekord pisut paremad hinded.

Siin naudivad nad tänast ilusat kevadist ilma ning proovivad lumest endale toitu valmistada. Toomas lõikab viinamarju ja mina valutasin terve hommikupooliku pead. Eks tüdrukud sellepärast ongi toidutegemist mängimas, et ema sellise asja täna hooletusse on jätnud. Tegelikult on mul nüüd küll kohe-kohe supp valmis saamas. Loodetavasti andis see õues olek neile hea isu, sest mitte alati ei taha nad hea meelega just suppi süüa.

Täna pidime kellad edasi keerama. Seekord Ameerika järgi tavalisest palju varem. Ja esimest korda kuulen siin meedias pahandamsit sellise asja üle. Minu pärast jätkugi kell nii, et see keeramine ära jääks. Mida põhja poole seda mõttetum see on. Kanada põhjapiirkonnad näiteks ei keeranud kella edasi! Torontos tähendab see siiski seda, et suvel läheb alles kella 9 ajal pimedaks! Õnneks on praegu koolivaheag tulemas ja mina ei pea esmaspäeval tööle minema!

P.S. Supp on söödud! Kirke teatas: see paistab hea, ja nägi lõpus siiski vaeva viimaste ampsudega. Mari sõi ja kiitis. Peale seda sõime pannkooke salajaste lisanditega (milleks oli rukkijahu, riivitud porgand ja õun, muskaatpähkel! Mari korraks küsis, mis oranzhid tükid taignas on, kuid leidis, koogid maitsesid head. Kirke sõi kolm suurt ülepannikooki vahtrasiirupiga ja teatas, ta ei hooli nendest lisanditest, koogid olid head!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)