28.03.07

Tunnistused

Õpetaja kommentaarid:
"Kirke Kairiin (Kiki) is a very pleasant and mature grade 4 student who brings a lot of positive energy and happiness to the class. She regularly participates in class discussions and group activities, and she has improved on her leadership skills in class this term. For third term, Kiki will continue to assess and reread her work in order to make improvements and corrections before the work is submitted. She will also continue to use the feedback that is given to her on and individual basis and apply it to her work. Keep working hard Kiki!"

Nagu õpetaja märkustest selgub, kipub ta oma töid tunnis ära andma, ilma et ta seda üle loeks. Olen seda kodutöödega samuti märganud. Tema jaoks on kõigi ülesannete ära tegemine küllaldane; kui õieti asjad valmis said, on ainult tühine ja segav asjaolu.

Samas on Kirkes palju soojust ja südamlikkust. Ta saab koolis kõigiga väga hästi läbi, leiab kergesti kontakti teistega. Ilmselt aitab see suuresti juurde, et hoolimata sellisest kehvapoolsest tunnistusest, suhtuvad kõik õpetajad ja kaaslased temasse positiivselt. Päriselt pole ma siiani ei Mari ega Kirke poolt kuulnud, et koolikaaslaste õpioskus kuidagi mõjutaks seda, kuidas teised või õpetajad nende peale vaataksid. Neil on ka igal aastal uus õpetaja - nii ei tooda kaasa läbi aastate vä
lja kujunenud arvamusi oma õpilastest!

Kirke saab kooli ajal eraldi tunde. Sealse õpetaja kommentaarid:

"Kiki is a conscientious student who always puts forth her best effort. Kiki is confident in her knowledge of most of her multiplication facts. She is now ready to learn long division! Kiki is still learning to read with fluency. She is encouraged to read daily at her instructional level. It was a pleasure to teach Kiki! Great work!"


Õpetaja kommentaarid:

"Mari has succeeded in demonstrating a variety of skills to organize information. Mari is a good leader not only in homeroom but in other classrooms. She has a positive relationship with her teacher and her peers. She readily asks questions to clarify meaning and ensure understanding. When conflicts arise she works quickly to resolve them independently. Mari assumes responsibilities in groups and will often take on the role of a leader. Mari has received honours this report term."

Seekord on ta tunnistusel kõik "A"d. Toomasega arvame, küll on igav tunnistus. Tegelikult oleme loomulikult väga rahul. "Honours" tähendab kiituskirja või tunnistust heast tööst ning see antakse kätte väikesel aktusel terve kooli ees. Minu meelest kena komme, et ei oodata aasta lõpuni, sest see innustab lapsi rohkem pingutama.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)