06.06.08

Meistrimehed

Üsna mitmed uustulnukad siin riigis on pannud oma firmad püsti ning tegelevad ehitamiste, renoveerimiste ja muude remonditöödega. Vahel paistab, et mujalt saadud kogemused kõigega väheste vahenditega hakkama saada tulevad väga kasuks siinses heaoluühiskonnas, kus iga pisemagi probleemi pärast kõlistatakse kohale abimees.

Viimase paarikümne aasta jooksul siin kanda kinnitanud eestlased on tegelenud väga edukalt just selle ala peal, isegi kui kodumaal omandatud haridus hoopis teises suunas omandatud. Suur eelis taolise tegutsemise puhul on iseenda peremeheks olemine. Ning nagu üks mu sõbranna vahel kurdab, mees istub hommikuti rahulikult kohvi nautides ja lehte lugedes, kui tema peab rabelema tööle kellaaja peale rutates.

Pahupooleks on tihtipeale pikad päevad või mõnikord pisut kesisemad tööotsad... Ning eks see võtab tükk aega, enne kui endale hea nime teed, kuni hakkad juba kliente valima ning liiga madala hinna eest kohale ei lähegi. (Siin on ühe eestlase koduleht, mille lingid küll ei tööta...)

Eile koju tulles nägin sellist toredat autot ühe maja ees. Kahjatsesin, et fotokat polnud kaasas. Täna oli küll, kuid olin liiga kaugel, ja juba sõitis ta minema... Sain siiski paar pilti. Nagu kirjadest võib lugeda, on tegemist väga sõbraliku Briti saare esindajaga, kes on linna kõige paremini rõivastatud meistrimees! Uurisin tema kodulehte, kuid hetkel ei tule midagi sealt üles... Paistab, et ta tegeleb peamiselt värvimistööde ja tapeedi panemisega. Aga milline vahva reklaam!!! Huvitav, mida eestlased võiks välja mõelda? Võib-olla murumütsikestes ja põlvpükstes oma tööle ruttama?


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)