11.10.08

Fotojaht - lõikus

Sel nädalavahetusel tähistab Kanada lõikustänupüha (thanksgiving, ameeriklastel alles novembrikuus, eks nad ole pisut lõuna pool ja saavad vilja pikemalt põldudel hoida :). Pered tulevad kokku, et pidulikult laua taha istuda. Enamasti pakutakse vanade traditsioonide kohaselt kalkunipraadi ja kõrvitsakooki. Meie rõõmustame niisama kolme vaba päeva üle ;) ja teeme midagi toredat.


Kuigi see kena neiu on rohkem juba halloweeni kaunistus, siis minu meelest on selles viljalõikuse hõngu...


Kui pisut linnast välja sõita, siis võib teede ääres näha sarnaseid väljapanekuid, kus kohalikud farmerid oma kaupa müüvad. See on siin sügisandide päralt!


Põllult korjatud vilju saab jagada ühe kena neljajalgsega. Taamal on näha kastid kõrvitsatega, ilma milleta siinset lõikustänupüha ette ei kujutagi!

Sellise toreda kasutuse võib leida vana veoauto, mis kindlasti põldude vahel kunagi vuras...

Ja veel mõned teistmoodi lõikuse pildid :). Ühel koolimaja aia kõrval jalalt lõigatud vahtrapuu, millest ainult känd järel ning teisel päris tavaline juukselõikus.


6 kommentaari:

  1. Nii palju toredaid pilte!
    Aga see auto ületab kõik!

    VastaKustuta
  2. Jaa, see veoauto on kena!
    Kas juukselõikusest väikest õppevideot saaks :)? Mu mees tahab,et ma tal juukseid lõikaks, aga ma hästi ei julge. Natuke kuklalt ainult olen lõiganud.

    VastaKustuta
  3. veoauto jäi tõesti kohe silma, kui ühel laadal olime!
    juukseid olengi just nii lõiganud... ikka näppude vahele ja naks-naks, kui 11-aastane sai sellega hakkama ning papa rahule jäi, siis tuled sinagi sellega toime :).

    VastaKustuta
  4. Lille veoauto :D
    Samas, kunagi jänkimaal käies nägin ma midagi sellist oma silmaga .. püüdsin veel otsida ise kah seda pilti, kuid ei suutnud leida, see on kuskil plaatide hämaruses.

    Mõnusad pildid :)

    VastaKustuta
  5. Mulle väga meeldib, et sa ainult viljakeskselt ei lähenenud, lahe fantaasia! Aga muidu mulle meeldib kõige rohkem see esimene, sest see oli üks esimestest ettekujutustest, mis mulle silma ette kerkis, kui sõna lõikus mõtlesin. Ilus kaar ka pealekauba.

    VastaKustuta
  6. kõrvitsad, siinmaal ka, täidetud ja küünaldega.
    ilusad ja toredad leiud sul!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)