18.11.08

AGO

Nädalavahetusel avati peale pikka remonti uuesti Ontario Kunstimuuseum (Art Gallery of Ontario) ja uksed olid kõigile avali. Oma üllatuseks teatasid minu tüdrukud, et tahaksid minna kunsti imetlema! Ilmselt sellepärast et Mari on mul hakanud rohkem joonistama ning Kirke loomulikult ei taha sugugi halvem olla, tema on Project Runway mõjul igat sorti moode välja mõtlemas.

Nii me siis seadsime sammud linna (metrooga muidugi :). Vaatasime pisut jõuluvana paraadi ja peale seda jalutasime muuseumi poole. Selle juures avastasime pika järjekorra! Kuigi uksed olid tasuta kõigile lahti, siis loomulikult ei saanud seda suurt rahvamassi korraga sisse lasta. Tegelikult pole ma nii pikka saba siin kunagi näinud! Mari väitis, et lõbustuspargis oli samasugune, kuid siis oli suvi ja soe, nüüd külm ja tuuline!
Me seadsime end ikka saba lõppu. Õnneks liikus see suhteliselt kiiresti, kuid kahjuks kadus iga oodatud minutiga meil kõigil igasugune isu veel sisse minna ja kunsti imetleda. Huvitav oli kuulata inimesi, kes meist mööda kõndisid ja kes ei suutnud oma silmi uskuda, kui pikk saba oli. Viimaks otsustasime kunagi teine kord tagasi tulla. Astusime sisse ühest söögikohast, kus saime kenasti jälle soojaks ning ruttasime hoopis koju. Ainukeseks kunstitööks jäi muuseumi kõrval olev seinamaaling (ülemisel pildil).

3 kommentaari:

  1. Plaanisin ka oma vaikeste lastega avamisele minna, kuid ei joudnud. Nuud vaatan, et mina poleks ka suutnud selles suures sabas kulma ilmaga seista.

    VastaKustuta
  2. Heh, ma algul mõtlesin, et see esimene pilt on su tüdrukute tehtud :)

    VastaKustuta
  3. Selle külmaga poleks väikeste põnnidega mingit mõtet välja tulla olnud! Pean tunnistama, et endalgi võttis viimaks tuju ära...

    Esimene pilt on tõesti selline huvitav laste poolt joonistatu. Vahva, et taoline lausa õues majaseina maalinguks pandud on!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)