29.11.08

Fotojaht - kõver

Minu esimene pilt sai millegipärast ka puust tehtud. Ikka kujutad neid ette sirgete ja kõrgetena. Kui siis sellenädalane teem meeltes mõlkumas, märkasin äkki kooliteele jäävat puud, mille ladvad küll taeva poole küünitavad, kuid vahepeal uhke jõnksu teevad (ikka selleks et traatidel sirge tee lahti oleks)!

Ja teine pilt on kõvera kaelaga tuvist, mitte et tal just selline kael päriselt oleks ;), lihtsalt peab ta uudishimulikult uurima, mis ümberringi toimumas on (ja kas seda imeliku aparaadiga kahejalgset olendit, kes puu all paremat fotonurka otisb, saab ikka usaldada).

8 kommentaari:

  1. sellenädalane teema on toonud nii palju erinevaid kõverusi sisaldavaid pilte! tuvi peale poleks ise küll osanud tulla!
    ja see puu on väga hea, sirge ja kõver samas pildis teieneteise kontrastina.

    VastaKustuta
  2. Kõverad puud sirgete elektriliinide ümber on igavesti vahva.
    Ennem pildi alt lugemist mõtlesingi, et see tuvi ongi kõverakaelaline :)

    VastaKustuta
  3. See on ju lausa kõveraks disainitud puu.

    VastaKustuta
  4. Kõver puu ja sirged elektriliinid, selle pildi võiks panna nii raamatusse "elekri võidukäik", sotsrealismi näitusele kui ka näiteks laulu Celentano "Un albero di trenta piani" /tlk: puu kolmekümne korrusega", roheline laul/ kõrvale illustratsiooniks - võib mõista nii ja naa. Hea koloriit, mõtlemapanev koht. Väga väga hea!

    VastaKustuta
  5. mulle meeldib tuvipilt ja see kuidas linnud ikka saavad oma pead keerutada!

    VastaKustuta
  6. Anonüümne1/12/08 15:19

    Sinu blogi taustaks on ka imekenad kõverad lumehelbed. Kas sul õnnestus need ka kuidagi selle lumehelbeprogrammiga meisterdada?
    -K-

    VastaKustuta
  7. aitäh heade sõnade eest!!

    minu kõverad lumehelbed said sellise näo ühte joonistusprogrammi kasutades :). polegi muud trikki selle juures. programm ise on palju odavam kõigi nende imekalliste kõrval, kuid lubab väga palju erinevaid asju nii joonistamise kui fotode töötluse vallas (Jasc Paint Shop Pro).

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)