14.01.09

Talverõõmud

Sel talvel võime jälle kord lumega kiidelda ja loomulikult saab ka ära kasutatud seda toredat ilma. Mõned pildid kelgumäelt, kus tüdrukud koos sõpradega liugu laskmas käisid. Ei tähenda vist, kui vana oled, liumägi tõmbab kõiki. Isegi minul on õnnestunud üks pikk sõit alla teha sel talvel! Kõige toredamad on muidugi need hetked, kui korraks õhus saab lennata :)



4 kommentaari:

  1. Lumi on lahe asi, oleks seda vaid rohkem viimastel aastatel.
    Meil, siin veidi põhjapool on kah teda nirult, hetkelgi maa must (ehk sisi rohi roheline).
    Tead, isegi linnud on hakanud laulma, ju siis kevad juba tuleb ;)

    VastaKustuta
  2. Anonüümne14/1/09 15:08

    Ma pole just eriti originaalne kui hakkaksin jälle sama teemaga pihta, mis eelmiselgi talvel - lund ei ole, kuigi on teda siin laiuskraadil ka nähtud, siis talve kui sellist pole veel tulnud, kuigi jah isegi -20 on kintse näpistanud.
    Siis aga sattusin sinu blogi sirvides (või täpsemalt öeldes - rullides, sest mida muud selle hiire kettakese kohta öelda saab) selle vahva kaardi juurde, kust on näha kes ja millises maailmanurgas sinu blogi loeb. Päris põnev on ju teada, kes ja kus sinu tegemiste vastu huvi tunnevad :) Ilmselt on neil kõigil üks ühine omadus-nad oskavad eesti keelt :D -K-

    VastaKustuta
  3. Meil on jah kuidagi eriliselt jälle lumega vedanud! Ei paista see kliimasoojenemine kuskilt otsast. Minu meelest on rohkem lund kui kunagi varasematel aastatel, mis ma siin elanud olen.
    Tegelikult on huvitav, et Toronto on palju madalamal laiuskraadil Tallinnast ning talvel on päike hoopis kõrgemal. Alati, kui páike välja ilmub, tekib mul kange kevade tunne, mis sest et külm põski näpistab :)

    VastaKustuta
  4. Kaarti on tõesti huvitav vaadata ja eks meid ühenda just see, et eesti keelt oskame :) ja et meil palju aega arvuti taga istuda on ;)
    Samas olen ma ikka oma Toronto tuttavate-sõprade ees seda harrastust endale hoidnud. Mida kaugemal lugejad, seda parem, eks kohapeal saa niisama lobiseda :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)