02.05.09

Fotojaht - alkohol/kõrts


Minu pildid on ühest kohalikust iiri pubist. Ei oska palju kaasa rääkida, millised need kõige paremad õlled on, kuid juttude järgi pidid kanada õlled kohe palju paremad oleme USA omadest. Samas ei saa kumbki vist ligilähedalegi Euroopa märjukestele... lõpuks, kõik on maitseasi ja minu jaoks maitseb viimne kui üks sort täpselt ühtemoodi ebameeldivalt. Võib-olla kui nad ehk suhkrut juurde paneksid... :)



Pooled kirjust seltskonnast hoiavad küll mahlaklaasi käes. Pole vaja mingit rahvusvahelist kokkutulekut, et erineva taustaga inimesi ühes ruumis kokku saada - nii me siin oleme - multikultuurselt rõõmsalt koos :).
Rõõmustan ka, et suitsetamine taolistes kohtades ei ole enam lubatud! Suitsunäljas peavad minema õue tossutama. Paistab, et tuju ei lähe sellest halvemaks!


10 kommentaari:

  1. Pildil olevatest õlledest oleks ehk Kilkenny valinud.

    VastaKustuta
  2. See esimene on lahe eriti :)
    Aga teised on kah ilusad :)

    VastaKustuta
  3. kolmandal pildil on päris asjalik sumin juba..., mis võib olla tekkinud mitte alkoholist, vaid heast seltskonnast.

    VastaKustuta
  4. Päris kindel, et mul jääks tellimata, sest valida ei oska. Pole kunagi osanud, joon mida pakutakse. Ja kui pakutakse ainult mahla, võin sellest ka suminasse sattuda :)
    Aga kui ikka pean valima, siis võtaks selle saapa... hoolimata asjaolust, et ta võib päris tühi olla :P

    VastaKustuta
  5. Seltskonna pilt on tõesi mõnus, see oli ilmselt tore koosviibimine!

    VastaKustuta
  6. oi kui kenasti esimene pilt blogi kujundusega kokku sobib! :)

    VastaKustuta
  7. esimene pilt sobib siia jah imehästi ja on selline, veidi salapärane :)

    ning ka mina olen veendunud, et õlu ei kõlba juua. aegajalt ikka proovin, et äkki on muutusi - ei ole!

    VastaKustuta
  8. sa võiksid kohe selle pubi agendiks hakata...meil võib ka pulmi pidada ja muidu sltskondlikult end hästi tunda.
    esimene valgusefektiga pilt on tore.

    VastaKustuta
  9. Minu asjatundmatu maitse järgi on kõik laager-õlud enam-vähem ühesugused. "Ale" tasub alati proovimist, neid on päris häid.

    VastaKustuta
  10. Anonüümne4/5/09 01:47

    Mulle meeldis sinu õlletekstis just see lause ... suhkrut juurde panna... ja (ma loodan et ükski õllesõber siit edasi ei loe) seda olen ma päris tihti teinudki - paar lusikatäit suhkrut õlle sisse ja jook on täiesti tarbitav.
    Mulle isiklikult meeldivad paksud tumedad õlled - näiteks Saku jõuluporter - nendest saab nii hea õllesupi, et keele viib alla. Õllesupi jaoks tuleb piim keema ajada, 5-6 muna suhkruga vahule kloppida, lisada0,5 l õlut ja siis keeva piima sisse valada. Kuumutada seni kuni muna supi paksuks teeb - mitte keeta! Tehnoloogia sama nagu lumepallisupi tegemiselgi ainult et lumepallide asemel kuuluvad selle supi sisse suured röstitud saiakuubikud. (Sai kuubikuteks ja praeahju kuni on mõnusalt krõbe). Tulemuseks on magustoit mis viib keele alla ja kuulub vaieldamatult minu talviste lemmikmagustoitude hulka. -K-

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)