01.08.10

Kanadasse tööle!!!

Nii ongi, et tänasest võivad noored (kuni 35) huvilised oma avaldused sisse panna ning proovida Kanadasse lihtsustatud viisil tööle minna! Loe "Eesti Elu" artiklit! Läksin uurisin ka valitsuse lehte, kuid hetkeseisuga pole Eesti veel nimekirjas. Loodetavasti parandatakse see uuel nädalal! Täna on ju pühapäev ja homme kõigil kanadalastel vaba päev (lihtsalt selleks, et suvel oleks rohkem vabu päevi, ütleks mina, sest ega see mingi eriline tähtpäev nüüd küll pole ;)! Minu eelmine postitus samal teemal on siin.

Aga palun, olge siis usinad ja pange end kirja ning ärge unustage, et Kanadas tasub Toronto Eesti Ühispangas ka konto avada, sest seal ei võeta igapäevaste teenuste eest mingeid tasusid (välja arvatud rahaülekanded). Eriti kulub see ära, kui kasutada pangakaarti kohapeal. Nüüd sai siis pisut reklaami ka tehtud :D

1 kommentaar:

  1. "... ja siis papiga koju tagasi" oleks pidanud pealkirja juurde lisama. Muidu jääb mulje, et teed emigreerumis propagandat. Me kah ju siin ainult tööl, puhkusel käime ikka tagasi, ja pensi ajaks kah:)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)