13.08.10

Lapsed ja külaskäigud

"Tead, kui igav mul kunagi olin, kui Eestis käisin!" seletas kord mu kanada-eestlasest sõbranna. "Muudkui veeti ühe juurest teise, kus ema-isa vanainimestega juttu ajasid ja mul mitte midagi teha polnud..."

Just nii tundsid vist minu lapsed, kui me mööda Hiiumaad rändasime ning siin seal sugulastele tere ütlemas käisime. Ja neid inimesi meil seal mitmesse saare nurka ikka jätkub :) Laste esimeseks küsimuseks sai: "Kas majas on koer ka?" See päästis neid igavlemisest! Ja kui veel kass lisaks, siis oli ju pidu lausa käes! Kui aga ikka igav oli, leidis Mari endale hoopis huvitavama tegevuse, rohulibledest ja lehtedest putukate valmistamise! Ning ühes talus sai maiustada imemaitsvate punaste sõstarde kallal! Pole kunagi nii magusaid sõstraid saanud!

Ma ei tohi muidugi unustada Kirke sünnipäeva! Nüüd on ta siis inglisekeelses maailmas ametlikult teismeline ehk teen (13 eluaastast, kui teises kümnes numbrite lõppu lisatakse 'teen' thirteen!

Selle auks siis inglaste lühike jupp videost, mida tähendab teismeliseks saamine (tasub ka teisi Kevini vidoesid vaadata, on tõesti andekad ja naljakad eriti neile, kes enam teismelised pole ;)



Minu õele ka palju õnne!!!

2 kommentaari:

  1. Muidugi,mõlemal tüdrukul on ju
    augustis sünnipäev.
    MARI ja KIRKE !
    Hilinenud õnnesoov on kõige rohkem
    Õnne toov.PALJU ÕNNE!!!!!!

    VastaKustuta
  2. Aitäh! Õnnesoovid edasi öeldud!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)