11.08.10

Ühepäevakohvikud Kärdlas

Kärdlas toimus neljandat korda vahva ettevõtmine, kui linnaelanikud oma koduaedades üheks päevaks kohvikud avasid, üks uhkem kui teine. Lisaks söögile ja joogile pakuti mitmel pool meelelahutust, laulu, tantsu, mänge ja ka kaarikusõitu. Teenindajad olid toredalt kas teemakohaliselt või rahvuslikult endale riided selga ajanud ning eriliselt abivalmid ja sõbralikud! Hästi tore ettevõtmine, mida tasub järgmine kord teistelgi kaema minna!
Hiiumaale sai kenasti ring peale tehtud, mitmeid kohti külastatud, kuigi mõnel pool oleks tahtnud kindlasti kauem aega viita. Ehk järgmine kord :)

5 kommentaari:

  1. nii vahva näha tuttavas blogis tuttavaid asju. tavaliselt räägivad pildid siin palju kaugematest kohtadest :) tore et kohvikutepäev meeldis. meile endale meeldis kohviku pidamine ka kohutavalt seal vanamehe ja mere nimelises kohvikus...

    VastaKustuta
  2. Mul on ka hea meel, et sinna ikka jõudsin! Eks mind ka meelitati Hiiumaale, kus viimati niiii ammu käisin, kohvikutepäevaga; kuigi eks see saar on mul niisamagi väga südame küljes (vist ikka esivanemate ürgse kutse pärast :)

    Kahjuks ei jõudnud me nimetatud kohvikusse, kuigi käisime päris mitmed läbi. Ehk oleks saanud teregi öelda! Aga järgmisel korral siis kindlasti :D

    VastaKustuta
  3. Meil jäi seekord hoopistükkis Vormsi tee peale, kus me siis oma viisikuga kolm päeva ringi uitasime...eks varsti tuleb pilte ja heietusi kah.
    Aga teile siis kena kojujöudmist (pakun, et varsti hakkate liikuma.)
    Meie pere on juba kaks päeva taas mägede vahel.

    VastaKustuta
  4. Vormsi oleks kindlasti põnev koht külastamiseks. Olen siin Õhtusöök viiele saadet vaadanud ning viimases oli lausa Vormsimees toitu tegemas :)

    Meil on veel mõni päev jäänud ja kolmapäeval (kohe peale teisipäevast lendu) peaksin juba tööl olema :(
    Aga teil seal mägedes peaks küll natuke jahedam/värskem õhk vist olema, võrreldes selleaastase Eestiga!

    VastaKustuta
  5. ma eelmine suvi käisin ka kohvikute päeval. Hiiu pagari juht..vms on mu vanaisa :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)