17.08.11

Marineland

Niagara joa lähedal (ma ütleks, et umbes 5 minutit autosõitu, kui mööda ei pane, nagu mina järjekordselt oskasin teha) asub väga tore park - Marineland. Avastasin selle mitu head aastat tagasi, kui lapsed veel väikesed ja oleme seal ikka parasjagu käinud, viinud ikka külalisi ka kohale. See on kõik kokku akvaarium etendustega, loomaaed, lõbustuspark ja niisama mõnus koht jalutamiseks. Kui veel nädala sees minna, siis lapsed saavad oma isu karussellidel täis sõita, sest sabasid pea polegi. Niagaral on muidugi veel palju teha, kuid lemmikkohaks on ikka Marineland. Siin on ainult väike läbilõige piltidest, eks ma hiljem pane neid veel üles.

2 kommentaari:

  1. Seda Marinelandi reklaami tuleb telekast ja raadiost pidevalt :D. Eks ma ükspäev oma tulevaste lastega ka seda uudistama pääsen :). Või siis kui peaks Eestist sõpru või sugulasi tulema..ja mul load lõpuks ka olemas oleks :D

    VastaKustuta
  2. Reklaami mäletan väga hästi, aga nüüd ei ole meil ju enam võimalus seda vaadata, sest ütlesime kaabli ära :)
    Samas on reklaam pisut segav, sest jääb mulje, et ainult lastel on tore. On küll, aga ka minusugutel on vahva terve päev seal veeta. Mari meelest on Skyscreamer palju parem kui Wonderlandis. Mina ei tea, sest ma pole suur lõbustusparkide fänn :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)