25.08.11

Toronto äikesetorm


Ega nii ägedat tormi just tihti siingi ei juhtu, mil taevas kogu aeg välkudest valge ja mürin otsa ei saa. Nüüd on hulgaliselt pilte ja videosid üles kerkinud (need fotod on laenuks võetud Flickrist, link on nende all peidus). Siin on kaks justkui ulmelisest Torontost. Klõpsa siia ja siia, et näha veelgi uhkemaid fotosid ja muuhulgas videosid CN-tornist, mis välgulööke vastu võtab.


Ma pean ütlema, et äike pole mind kunagi hirmutanud. Pigem olen põnevust täis, samas küll ei kipu ka hulljulgeid tegusid tegema ;). Kuid seekord pidin koeraga just tormi algusel välja minema, kui äike alles märku andis, et tulemas on, ja see võttis pisut kõhedaks küll. Tundsin, kuidas tahan varju leida, nii kiiresti kui võimalik, sest tekkis selline eriti pisikese sitika tunne, kellel pole palju sõnaõigust, mis ilmataat teha otsustab :) Aga torm oli tõesti võimas! Ma vahel mõtlen, millised Eesti äikesetormid olid, ja millegipärast arvasin, et need kahvatuvad siinsete ees. Ma kippusin samas kahtlema, kas minu mäletamised on kuidagi viltu keeranud, kuni üks siia hiljuti elama tulnud noor kinnitas, et siinsed on ikka vägevamad.

3 kommentaari:

  1. Head pildid vägunooltest! Olen samuti "tõelist" äikest vaid Ameerikas kogenud.

    VastaKustuta
  2. nii veider kui see ka pole, siis ma kardan tegelikult kohutaval kombel äikest, kuid äikesepildid on mu meelest ühed ilusamad ja lummavamad looduspildid üldse.

    VastaKustuta
  3. Äike pole mind kunagi hirmutanud, kuigi ega ma pole ka selle all kaitsetult seisnud. Millegipärast meenuvad äikesega jutud keravälkudest. Neid olen küll kerge hirmuvärinaga oodanud :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)